Home Zanimljivosti “POSLAĆU SNIMAK DRŽAVNIM INSTITUCIJAMA”: Marko Đedović opasno preti Miljani Kulić… (VIDEO)

“POSLAĆU SNIMAK DRŽAVNIM INSTITUCIJAMA”: Marko Đedović opasno preti Miljani Kulić… (VIDEO)

1634
0
Marko Dedovic, Miljana Kulic,
Marko Dedovic, Miljana Kulic,

Nije štedeo reči…

Učesnici “Elite”, Marko Đedović i Miljana Kulić našli su se u novom sukobu, a on je progovorio o njenom eksplicitnom snimku.

– Miljana moraš da znaš da Zola tebi u životu ne bi snimio golu i izbacio na internet, ti si baš skroz gola na sinmku – rekao je Janjuš.

– Znam za taj video, ni ja nisam znala za taj snimak, ja sam prepoznala Ivičin krevet, neko mi je skinuo prekrivač i snimio me – rekla je Miljana.

– Ja ću ako budem želeo na bezobrazan način poslaću institucijama, desilo se da je Miljana rekla to u “Narod pita”, obratio sam se Mariji mi smo se celu noć svađali, ona je odgovorila da je to Zola, ja sam rekao da znam ko je.

– Ja ću iskoristiti mnogo pametnije nego da okačim na društvene mreže. Marija i ja smo se raspravljali, meni je Miljane žao, zato što je ovde pričala životnu situaciju, kako su je tretirali i sve meni je od tad žao, meni Miljana nit je diram, ona mene provuče – rekao je Đedović.

– Moja majka nek objavi sve prepiske sa Đedovićem – rekla je Miljana.

– Znam da me Zola snimio i da je došlo do Đedovića – rekla je Miljana.

Detaljnije pogledajte u videu:

Previous articleMAJA BACILA OKO NA MENSURA: Nekad su bili u ljubavi – Ni sad ne može da mu odoli…
Next article“Đ*BRE POKVARENO – IMAM PORUKE KOJE JE SLALA PRODUKCIJI”: Marija Kulić besni na Kačavendu – Podržala Anu Ćurčić…