Home Zanimljivosti TRUDNOJ ALEKSANDRI NEĆE BITI DOBRO KAD OVO ČUJE: Maja uništila Filipa Cara...

TRUDNOJ ALEKSANDRI NEĆE BITI DOBRO KAD OVO ČUJE: Maja uništila Filipa Cara – “Pisao mi je dok sam bila u Parizu…” (VIDEO)

214
0
Maja Marinkovic, Filip Car,
Maja Marinkovic, Filip Car,

Bez zadrške…

Šuškanja da su se Aleksandra Nikolić i Filip Car nedavno pomirili, uzdrmali su domaću javnost jer je pobednica šeste sezone Zadruge nedavno iznela sav prljav veš i otkrila da je bila zlostavljana od strane verenika.

Nikolićeva je u petom mesecu trudnoće, a uskoro će na svet doneti devojčicu.

Maja Marinković, inače bivša devojka Filipa Cara, gostovala je na RED televiziji i progovorila o njihovom pomirenju.

– Meni je drago što su se pomirili, mislim po onome što vidim po internetu. Ja mnogo putujem i uživam, naravno da sam videla te stvari, drago mi je što su se pomirili. Tako mi je drago što sam ja prouzrokovala u njoj da sedne kod Dušice u studiju i da kaže da je vređao, da je nasilnik i ostalo i posle svih tih bljuvotina, ti mu se vratiš.

– I treba da te gazi! Ako imaš iole mozga i dostojanstva, ti to nećeš sebi dozvoliti. Mi znamo, Filip je ološ, pa je ološ. Živela ljubav Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, rođeni su jedno za drugo i životna su kazna jedno drugom… Pisao mi je kada sam bila u Parizu – rekla je Maja.

Podsećanja radi, Maja je na svom Instagram nalogu javno pokazala sve pozive i poruke Filipa, koji je uporno pokušavao da se pomiri sa njom i to u toku veze sa Aleksandrom.

Vrhunac ove španske serije bio je kada je Marinkovićeva okačila javno snimak njegovog poziva, te je javnost imala priliku da čuje i deo telefonskog razgovora.

Detaljnije pogledajte u videu:

Previous article“IĆI ĆU NA VEŠTAČENJE GLASOVA”: Kačavenda jako burno reagovala nakon šokantnih informacija… (VIDEO)
Next articleFILIP CAR PODRŽAO JAVNO MARIJU KULIĆ: Iako je bacila drvlje i kamenje – Usledila podrška iz Crikvenice…