Home Zanimljivosti ALEKSANDRA NIJE JEDINA: Filip Car čeka još jedno dete sa devojkom iz...

ALEKSANDRA NIJE JEDINA: Filip Car čeka još jedno dete sa devojkom iz Crikvenice – U trećem je mesecu…

484
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic,

Ovome se niko nije nadao…

Nakon pomirenja između pobednice “Zadruge 6” Aleksandre Nikolić i Filipa Cara nastavili su mirnim putem da uživaju u životima, a Aleks u svojoj trudnoći.

Sada je isplivala navodna informacija da bivši rijaliti učesnik Filip Car čeka još jednu bebu sa devojkom iz Crikvenice.

Listu “Svet” se javila devojka iz okoline Crikvenice, koja tvrdi da sa Filipom čeka dete i da je u trećem mesecu trudnoće.

Evo šta je ona rekla:

– Zna on dobro ko sam ja, nema šta da se predstavljam javnosti. Nisam htela o ovome da pričam sve do sada, jer mi je obećao da će ostati sa mnom, jer je sa Aleksandrom završena priča. Znam da se sa njom pomirio zbog para, tačnije zbog fanova koji im više ne uplaćuju novac. On je jedan prevarant. Kada je čuo da sam trudna, rekao mi je da abortiram, a kada sam mu rekla da to ne dolazi u obzir, okrenuo je list i molio me da ne širim vest jer je već u velikom problemu i sa porodicom i sa ljudima koji ga svaki dan osuđuju – govori ona za “Svet”.

Zatim dodaje sledeće:

– Maja Marinković je za sve u pravu što kaže, našli su se, isti su i stvoreni su jedno za drugo. Mene je sramota šta sam sebi dozvolila. Kad bolje razmislim, sa njim se ne bih ni usrećila, neka ga sa Aleksandrom, ali ovo se neće na ovome završiti. Bilo bi mi drago makar da znam da je zaista voli, ali sa koliko njih je prevario i šta je pričao, nemoguće da ima osećanja prema njoj. Verujte mi, ni njegovoj porodici nije dobro zbog njegovog ponašanja, oni su normalni ljudi – dodaje za gorepomenuti list devojka.

Ona nije želela da dostavi svoju sliku, a ni dokaz da je dete koje čeka Filipovo:

– Ja mu želim svu sreću, taj više ne zna koga laže, gde udara i šta radi. Sam sebi jamu kopa i ne znam do kad planira da beži od svih sr*nja koje je napravio. Njemu bi najbolje bilo da odleprša na drugi kontitent – kaže ona na kraju.

Previous articleANELI UDARILA NA JANJUŠEVU SUPRUGU: On joj najavio haos do kraja rijalitija – Pronašla mu tačku pucanja… (VIDEO)
Next articleIZDAJA KAČAVENDE UŽIVO U EMISIJI: Stali joj na rep – Izbrisali pod njenim lažima… (VIDEO)