Home Zanimljivosti ISTINA O AFERI: Majka Ane Ćurčić potvrdila reči Milene Kačavende – Demantovala...

ISTINA O AFERI: Majka Ane Ćurčić potvrdila reči Milene Kačavende – Demantovala sopstvenu ćerku…

6176
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Evo o čemu je reč…

Aktuelna učesnica “Elite”, Milena Kačavenda, tokom trajanja “Zadruge 6” srčano je i do koske branila svoju dugogodišnju prijateljicu Anu Ćurčić, ulazeći u razne medijske ratove sa mnogim bivšim zadrugarima, ali i iznoseći detalje iz njenog života sa Zvezdanom Slavnićem.

Jednom prilikom, Kačavenda je gostujući u emisiji “Magazin In” otkrila da je Zvezdan Anu tukao, te je i istakla da je osam sati bila vezana za radijator, da je vukao za kosu i mnoge druge stvari.

– On je nju tukao. Šta bi bilo sada kada bih ja gledaocima rekla da je ona osam sati bila vezana za radijator, da je vukao za kosu, da je on jeo keks na krevetu i pio mleko. Ovo je prvi put da sam to rekla javno – pričala je Milena tada.

Na prvoj večeri superfinala, po prvi put u javnosti su se, pored Milene i Ace Bulića kao Anine podrške, pojavili njen sin Luka sa drugom i njena majka Milunka Mila Ćurčić.

Tom prilikom, kod voditelja Darka Tanasijevića u bekstejdžu izbio je sukob između bivše zadrugarke Ermine Pašović i Kačavende.

Ermina je potegla temu toga da je Kačavenda izjavila da je Ana bila vezana za radijator, što je u tom momentu lično Anina mama, Mila, potvrdila u raspravi sa Pašovićevom, ističući da zna da je njena ćerka bila vezana za radijator i to celu noć.

Kada je Ana osvojila vicešampionsko drugo mesto u ovoj sezoni “Zadruge”, kada su je mediji pitali za ovu temu, ona je bila šokirana ovim saznanjima, te ih je odmah i demantovala.

– To nije tačno! To, naravno, nije tačno. Demantujem! Prilično sam šokirana – rekla je Ana za Informer.

Previous articleSTEFAN KARIĆ SE PRVI PUT OGLASIO POSLE VERIDBE: “Istina je – Sve je bilo spontano…”
Next articlePONOVO JE PONIZILA PRED MILIONIMA: Milena Kačavenda ne prestaje sa uništavanjem Ane Ćurčić…