Home Zanimljivosti NAJAVLJENO UNAPREĐENJE ZA DALILU DRAGOJEVIĆ: Zahvalila se od srca – San joj...

NAJAVLJENO UNAPREĐENJE ZA DALILU DRAGOJEVIĆ: Zahvalila se od srca – San joj se ispunio… (VIDEO)

1094
0
Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Ostavila rijaliti karijeru zbog novog posla, a rizik se isplatio…

Dalila Dragojević je iza sebe ostavila bogatu i uspešnu karijeru rijaliti učesnice, da bi započela karijeru voditeljke. Ona je imala skromne početke na jednoj maloj televiziji, ali svi su mogli da pretpostave da se rijaliti pobednica neće dugo zadržati na nekoj manje više nepoznatoj televiziji u široj javnosti. Vrlo brzo je shvatila da zaslužuje više i bolje te je prešla na televiziju Red koja je u vlasništvu Pinka.

Na “Red” televiziji vodi emisiju “Pitam za druga”, gde uglavnom gostuju pojedinci vezani na neki način za najgledaniji rijaliti “Zadrugu”, odnosno “Elitu”.

Ona se u tome odlično snašla, a jednu od najvećih podrški javno pružila joj je i voditeljka Ivana Šopić.

Ona je svoju podršku pružila Dalili upravo u emisiji “Sa Ivanom”.

– Ona mi se uvek dopadala, uvek je imala šta da kaže. I uvek kada nešto kaže, ona te uveri u to što priča. Retorika joj je odlična strana. Ne može rijaliti igrač da bude neko ko je glup i nesposoban, ti moraš da budeš harizmatičan i inteligantan i izvan rijalitija da bi u njemu valjao i imao smisla. Mislim da njeno vreme tek dolazi, pozdravljam to što nam se pridružila. Mislim da će ova emisija na Redu da je uvede i u neke ozbiljnije izazove. Ja to ne znam, ali mogu da pretpostavim. Ona mi je za nešto više od toga da govori: “Dobro veče, Slovenka, Perso, Odakle ste? Poznav za Kraljevo i slično” – rekla je Ivana.

Dalila je ovu emisiju očigledno pogledala jer je podelila na svom instagram nalogu i tom prilikom napisala za Ivanu posebnu poruku.

– Hvala na ovako divnim rečima – napisala je Dalila koja je stavila emotikom srca.

Celu emsiiju sa Ivanom Šopić pogledajte u nastavku:

Previous article“MORALNA PREVARA ZA OČI I DUŠU”: Izneo šokantne informacije o Filipu Caru i trudnoj Aleksandri – Teško njihovom detetu…
Next articleTUGA I BOL: Pogledajte šta Aneli Ahmić radi nakon raskida sa Markom Janjuševićem Janjušem… (VIDEO)