Home Zanimljivosti “REŠIO SAM DA PRIZNAM”: Janjuš šokirao milione izlaganjem – Ovakvu reakciju nije...

“REŠIO SAM DA PRIZNAM”: Janjuš šokirao milione izlaganjem – Ovakvu reakciju nije očekivao… (VIDEO)

10448
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Nikad iskreniji…

U toku emisije “Gledanje snimaka” učesnici “Elite” su se suočili sa svim stvarima koje su pokušali da sakriju.

Reč je u jednom trenutku dobio i Marko Janjušević Janjuš:

– Rešio sam da budem iskren i priznam kako jeste. Nije ona kriva ni za šta, već ja. ne kažem da je sve istina ali većina jeste. Na početku je to bila zaje**ancija, ali sam posle video da se ona zaljubila i da bi ušla sa mnom u vezu. budući da ja nisam osoba za vezu u rijalitiju video sam da ako napravimo korak više ja ne bih mogao da funkcionišem. Neko ne zaslužuje da vidi neke stvari na televiziji, odvajam se i zbog mog deteta. Vidim da je sve iskreno sa njene strane iako ne verujem u baš sve. To je jedini problem koji postoji. Ne možemo da se družimo, to je nemoguće i ja sam danas popi**deo baš iz razloga što bih to voleo. Postala mi je i predraga za tako kratko vreme. Razmislio sam i juče i danas i nije to neko zaslužio, hoću da se držim toga, ja nekoga i volim. Hoću da plovim kroz rijaliti da mi bude lakše a to sa njom ne mogu. Ja sam kriv, prišao sam i zaveo je ali dragi moji to sam ja i to ne mogu da promenim. Ja sam švaler i ne mogu da se zaljubim. Žao mi je ali… Ne mogu ja nekoga koga poznajem mesec dana da volim više od nekoga ko mi je napolju. Hvala Bogu nije otišlo predaleko, ali iskreno nisam očekivao takvu njenu povratnu reakciju. Ovo je prava i jedina istina. Nedostajeće mi njihov i moj odnos ali sve u životu prođe. Želim joj svu sreću i biću uz nju u nekim komentarima – rekao je Janjuš.

– Slažem se sa svim što je rekao i nadam se da će se držati toga i da mi ne prilazi dok me ne popusti ta vrsta emocija. Neka me pusti da i ja to iz sebe izbacim pa ćemo možda normalno komunicirati. Ja ću njega ispoštovati, neka on ispoštuje i meni. najviše me je pogodilo što skače na moja izlaganja i naziva me glumicom. Boli me jer ne očekujem to od njega i uvredim se – rekla je Aneli.

– Janjuš je neko ko je labilan na žene i ne bi me čudilo da se pomire – rekla je Matora.

– Došlo je do tog nivoa da ne možemo da se družimo – rekao je Janjuš.

– Aneli je iskreno rekla da si joj jako pomogao i žao mi je jer ste osvojili mnoga srca u scenama sa Urošem – rekla je Ivana.

– Danas mi je bilo teško kada je rekla da ja njoj ne želim dobro a ja joj želim da uspe u svemu – rekao je Janjuš.

– Ja verujem Janjušu. Što se tiče njihovog odnosa i jedno i drugo izgovore stvari koje će ih zaboleti namerno. Te ljubavne igrarije i ta nesigurnost dovodi do ovog povlačenja. Da su krenuli u neki odnos i da tu postoje emocije je sigurno. Aneli ne bi krenula u taj odnos da nije osetila nešto a ni Janjuš se ne bi ponašao ovako da ga ona nije zaintrigirala. postoji neka nevidljiva nit između njih ali se plašim da u inatima ne odu predaleko. neka se razdvoje i neka svako za sebe izboluje to – rekao je Đedović.

Detaljnije pogledajte u videima:

Previous article“REAGUJEMO NA LAŽ”: Mensur Ajdarpašić besan i ljut za crnim stolom – Progovorio o gnevu i kukavičluku… (VIDEO)
Next articleANELI UDARILA NA JANJUŠEVU SUPRUGU: On joj najavio haos do kraja rijalitija – Pronašla mu tačku pucanja… (VIDEO)