Home Zanimljivosti BUKTI NOVI OBRAČUN IZMEĐU KRISTIJANA I FILIPA CARA: Javno ponizio Golubovića –...

BUKTI NOVI OBRAČUN IZMEĐU KRISTIJANA I FILIPA CARA: Javno ponizio Golubovića – “Zaveži stara usta nosati lažovu…”

6389
0
Kristijan Golubovic, Filip Car,
Kristijan Golubovic, Filip Car,

Sukob ne jenjava…

Bivši rijaliti učesnici Filip Car i Kristijan Golubović već duže vreme su u sukobu koji je sada eskalirao i pretovrio se u medijski rat.

Car se dugo nije oglašavao po pitanju njihovog odnosa i uglavnom bi ostajao uzdržan, a sada je odlučio da prekine ćutanje i obrati se javno bivšem prijatelju iz rijalitija.

Filip se ovim povodom oglasio na društvenoj mreži Tik Tok i tom prilikom izneo salvu uvreda i pretnji na račun Golubovića.

Evo šta je sve rekao:

– Izvadi Aleksandru iz usta i zaveži nosata stara usta, stari si lažov i kanta. Totalno si nezaminljiv tri i po sata sam od tebe, a rekao sam ti već da sam ti gore najverovatnije od prvog meseca i biću celu zimu. Ako ti budem nešto trebao dođi, non stop čovek s*re, a ne spominjem ga. Ti si bolesnik koji hoda ulicama grada, to što ti radiš sa svojom trudnom ženom je tvoja stvar. Ne diram te, ne diraj me, tri godine si pljuvao po meni bez ikakve osnove i razloga.

– Nigde te nema i hoćeš preko mene i Aleksandre da se promovišeš, skini mi se stara s k*rca, otkači me se dosadan si, naporan, lažeš i nikom više nisi zanimljiv. Pričaš da si uzeo neke pare a zoveš ljude za 1000 evra, propao si.

– Pusti se mene, ne diram tvoju familiju, a zadirao si u moju ženu i nerođeno dete. Prestani da guraš nosinu gde mu nije mesto. Ja sam tvoju ženu zaštitio, a ti po mojima pljulješ, ako ja budem činjenice iznosio malo će ti biti dva oka za plakanje, pošalji neke mafijaše da mi dođu ovde na gajbu.

– Pošto si Ljuba Zemunac modernog doba, dođi ispred moje kuće. To rade mangupi i ne pričaju o trudnim ženama. Stari, skini mi se. Ne diram te ni ja ni Aleksandra, molim te po stoti put. Žena ti je trudna, dirao te nikad prvi nisam. Ja te molim da mi se otkačiš sa grbače. Dosadan si, stalno pričaš o meni. Došao si ispred Pinka i kad je bio superfinale, sve si znao, javio si svima. A pobiću se stobom do zadnje kapi krvi ako bude bilo potrebe. Neću ti više dozvoliti da me gaziš, prestani da pričaš o meni napokon.

– Preko 50 godina ima čovek, može se samo nazvati propalim kriminalcem. To je to po pitanju njega. Nisam mu davao nikad na pažnji, a neću ni sad.

Previous article“KIDNAPOVALA GA I POLILA VRELIM ULJEM”: Žestoke optužbe na račun Milene Kačavende koja se bori svim silama…
Next articleZAŠTITIO TRUDNU ALEKSANDRU: Filip Car se po prvi put javno oglasio – Otvoreno preti Kristijanu…