Home Zanimljivosti IVAN MARINKOVIĆ PROGOVORIO O STARATELJSTVU: Evo da li će pokrenuti sudski proces...

IVAN MARINKOVIĆ PROGOVORIO O STARATELJSTVU: Evo da li će pokrenuti sudski proces i uzeti dete sebi… (VIDEO)

296
0
Ivan Marinkovic,
Ivan Marinkovic,

Otkrio kakvi su mu planovi…

U toku emisije “Pitanja novinara” voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je Ivana Marinkovića.

On je govorio o mnogim aktuelnim temama, a dotakao se i toga da li će uzeti starateljstvo nad svojim sinom Željkom.

– Mnogo se priča i piše o tome da ti planiraš da potegneš pitanje starateljstva nad Željkom? – pitao je Darko.

– Nikakve korake nisam preduzeo niti planiram po tom pitanju. sa Bebicom i matorom o tome nisam pričao niti mi njihova podrška znači za bilo šta. Niti planiram da idem na neka suđenja ili slično. Što se tiče Matore, imale je prilike svih ovih godina da joj se suprotstavi pa je sada našla da se preko mene obračunava. Bebicu potpuno podržavam što se odaljio od njih – rekao je Ivan, a onda dodao:

– Bebica mi je sada super i ove sezone opravdava učešće. doživeo je potpuno otrežnjenje i bio bih oduševljen da se ovako ponašao u prethodnoj sezoni i ovo mi je normalna reakcija od njega. ne možemo zaboraviti kako se Miljana ponašala prema njemu – rekao je Ivan.

Dao si izjavu da samo posmatraš dešavanja u Eliti i mnogi su protumačili da ciljaš na starateljstvo. Da li je istina da je Željko izjavio da mu pada mrak na oči na pomen tvog imena? – pitala je Dušica.

– To je budalaština. pre neko veče sedimo kod kuće i u Jeleninom telefonu ima puno slika i snimaka mene i Željka i puštali smo to pre neko veče. Zamisli koji bih ja kreten bio da sada nastavim tu polemiku sa Miljanom i Marijom. Voleo bih da ih demantujem ali ne želim da tu intimu delim sa svima – rekao je Ivan.

Detaljnije pogledajte u videu:

Previous articleBEZ DLAKE NA JEZIKU: Prvo oglašavanje Zvezdana Slavnića nakon skandaloznih navoda o aferi Ane Ćurčić sa Nikolom…
Next articlePRVO SUOČAVANJE ANELI AHMIĆ SA ISTINOM: Janjuš ima tajni plan – Ovo će je slomiti… (VIDEO)