Home Zanimljivosti JANJUŠ PREBLEDEO: U Zadrugu stigla tužba njegove supruge – Momentalno nastao kolaps…...

JANJUŠ PREBLEDEO: U Zadrugu stigla tužba njegove supruge – Momentalno nastao kolaps… (VIDEO)

4229
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Najbolniji momenat…

Marko Janjušević Janjuš je od početka “Elite” u centru pažnje, pre svega zbog bliskog odnosa koji je razvio sa Aneli Ahmić.

Bivši košarkaš je do sada u rijalitiju proveo sedam godina, a njegovo učešće u nekoliko sezona “Zadruge” obeležila je burna veza sa starletom Majom Marinković.

Janjuš je pre nekoliko godina u rijalitiju sa Majom prevario svoju suprugu i majku deteta Enu Senić, koja je ubrzo nakon javne prevare odlučila da podnese zahtev za razvod braka.

Nakon što su se sudski razveli, doneta je odluka i o starateljstvu nad njihovom zajedničkom ćerkom Krunom, koju je Janjuš mogao da viđa u dogovoru sa Enom.

Ipak, nakon niza drugih poniženja koja je od njega doživela, Ena je odlučila da tuži svog bivšeg supruga i zahteva da se model viđanja deteta promeni, odnosno, da sud odredi kada, koliko i pod kojim uslovima će Janjušević moći da viđa dete.

Tužba je stigla na adresu Bele kuće, u junu 2021. godine, kada je Marko gotovo svakodnevno imao incidente pred kamerama sa Majom Marinković.

Trenutak kada je Janjuš za crnim stolom saopštio cimerima da mu je stigla tužba od bivše supruge je jedan od najbolnijih tokom cele četvrte sezone, a Maja je i tada napravila dramu i scenu, pitajući se šta će biti sa njom i njihovom vezom, a ne razmišljajući o tome da je Janjuš u tom trenutku doživeo svojevrsni šok kada je shvatio da treba da se bori za svoju porodicu.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Previous articleTUGA I BOL: Pogledajte šta Aneli Ahmić radi nakon raskida sa Markom Janjuševićem Janjušem… (VIDEO)
Next article“KIDNAPOVALA GA I POLILA VRELIM ULJEM”: Žestoke optužbe na račun Milene Kačavende koja se bori svim silama…