Home Zanimljivosti “KIDNAPOVALA GA I POLILA VRELIM ULJEM”: Žestoke optužbe na račun Milene Kačavende...

“KIDNAPOVALA GA I POLILA VRELIM ULJEM”: Žestoke optužbe na račun Milene Kačavende koja se bori svim silama…

6954
0
Milena Kacavenda,
Milena Kacavenda,

Bivša zadrugarka o Kačavendi…

Bivša zadrugarka Ermina Pašović optužila je aktuelnu takmičarku “Elite” Milena Kačavendu da se bavila mutnim radnjama sa svojim bivšim suprugom, koji je bio pripadnik Voždovačkog klana i za “Svet” ispričala šta je saznala o kumi:

– Ta kuma koja ide protiv na**lja, meni je pretila da će me išutirati! Toliko o na**lju. A da ne pričamo o čoveku kog su kidnapovali, polivali vrelim uljem! I vi takvim ljudima dajete novac! – poručila je Ermina Kačavendinim fanovima.

Milena se nije uzbudila zbog Ermininih optužbi, već je samo rekla da za pomenuto delo niko nije odgovarao, ali nije negirala da je u tome učestovala.

– Oko toga o čemu je pričala će morati dase raspita kod Voždovčana. Sve to je pročitala na nekom portala, to je još iz 2005. godine, a niko nikada nije odgovarao. Tako da, što se toga tiče, nek se obrati ljudima iz Voždovačkog klana koje je pominjala. Sve što je pričala je jedna priča i ponavljam da za to krivično delo nije niko nikada odgovarao – poručila je Kačavenda dok nije ušla u “Elitu”.

Apelacioni sud u Beogradu osudio je Srđana Kačavendu, Mileninog bivšeg supruga, na dve godine zatvora.

Zatim, Vladimira Kontića zvanog Konta na 15 meseci zatvora, zato što su 2005. godine oteli Kačavendinog kuma i pokušali da mu iznude novac, jer se navodno udvarao Mileni.

Ovom presudom, nakon održanog glavnog pretresa, preinačena je prvostepena presuda Višeg suda u Beogradu, kojom su svi bili oslobođeni za otmicu, a Kačavenda bio osuđen na devet meseci zatvora samo za krivično delo teške telesne povrede.

U presudi se nigde ne pominje Milena, koju Ermina optužuje.

Previous articleJANJUŠ PREBLEDEO: U Zadrugu stigla tužba njegove supruge – Momentalno nastao kolaps… (VIDEO)
Next articleBUKTI NOVI OBRAČUN IZMEĐU KRISTIJANA I FILIPA CARA: Javno ponizio Golubovića – “Zaveži stara usta nosati lažovu…”