Home Zanimljivosti OVO JE KRAJ ANELI AHMIĆ: U Zadrugu ulazi Maja Marinković spremna na...

OVO JE KRAJ ANELI AHMIĆ: U Zadrugu ulazi Maja Marinković spremna na sve – “Aneli joj se ne dopada…”

684
0
Marko Janjusevic Janjus, Maja Marinkovic,
Marko Janjusevic Janjus, Maja Marinkovic,

Nikad spremnija…

Pevačica i bivša učesnica rijalitija ”Zadruga”, Zorica Marković, odlučila je da se odazove na goruće teme Bele kuće u poslednjih mesec dana i da svoj sud o nesuđenim cimerima sa novog imanja “Elite”.

Na samom početku razgovora, Zorica je progovorila o “vaskrslom vereniku” rijaliti takmičarke Milene Kačavende, a onda je prokomentarisala i odnos učesnika Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić.

Ona je izjavila sledeće:

– Vrlo slabo poznajem Kačavendu. Gospode Bože, čula sam za aktuelnu priču o vaskrslom vereniku. Ma važi da je on otac deteta Milice Dabović. Šta je on neki jeb*č presretač?

– Ja koliko sam čula taj čovek je živ i normalan, nisam sigurna baš da su te žene naivne da nasednu na takve fore. Da se prave deca i da se pozajmljuju pare, objavljuje veridba, pozivaju ljudi na svadbu da bi se sve to završilo i čoveka odjednom nema.

– Sve mi je to providno kao celofan. Kačavenda je ciljano radila neke stvar, neke sam kockice složila – rekla je Zorica i dodala:

– Janjuš se igra, on počinje da se zaljubljuje, ali krije. Aneli je zgodnjikavo parčence za onu stvar, ima nešto što muškarce privlači. Sad je Janjuš tu video šansu i fura. Maja će da pomrsi konce ako uđe, to je za očekivati, mada od njih dvoje nema ništa.

– Kakva crna ljubav, oni su isti po pitanju avantura. Mada Maja ne može da bude mirna, ići će do granice, mislim da joj se Aneli ne dopada. I Aneli je opasna. Nema šta ona da se boji Maje, ako ona uđe, to joj ide u prilog, jer će opet biti centralna tema taj ljubavni trougao – poručila je Markovićeva za Pink.

Previous articlePRVO SUOČAVANJE ANELI AHMIĆ SA ISTINOM: Janjuš ima tajni plan – Ovo će je slomiti… (VIDEO)
Next articleKAČAVENDA KRIJE MUTNE RADNJE: Javno razotkrio tajne snimke sa “verenikom” i njene dugove…