Home Zanimljivosti DA LI JE MOGUĆE: Ana Ćurčić uhvaćena na delu kako krade –...

DA LI JE MOGUĆE: Ana Ćurčić uhvaćena na delu kako krade – Pokušala sve da zataška…

1719
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Da li je moguće…

Takmičari “Elite” Milena Kačavenda i Marko Đedović su otišli u dvorište, gde su započeli svoj tradicionalni razgovor o Ani Ćurčić.

Milena se prisetila događaja sa sajma kozmetike, kad je Ana ukrala skupoceni sjaj od radnice.

– Pošto sam ja radila kao stoka, njih dve ti se zbliže i dokače se, Ana toj devojci je*e mrtvu mamu i pošto ta devojka nije naša, naljuti se zove me nadr*a se, ja joj kažem: “Ne zanimate me, ja sam vas upoznala, ko vas je terao da se upoznajete, idete zajedno u bioskope teretane” – rekla je Milena.

Zatim je nastavila dalje:

– Ona ti nasred sajma, devojka koja je tu došla da radi radove na modelima, ćerka od moje drugarice, devojka digne frku da bude kao trener da pokazuje čitav dan na poslu – pričala je ona.

– Počne da se žali, nema joj sjaja “Dior”, nema ga svuda i sestra rođena od moje drugarice usred štanda ulazi da se presvuku i zaključa se i nađe kod Ane u torbi sjaj za usne. Zamisli ukrala sjaj – ispričala je Kačavenda.

– Ja htela sa drugaricom da otvorim salon na Beogradu na vodi, meni nešto bilo mnogo i drugarica mi se naljuti, kaže: “Otišla si da braniš onu budaletinu” Vuk što sam ga pominjala radi u banci, a njegov brat završava neke kombinacije krediti i to. Ja ti garantujem da se ova sad uke*ala, napolju je to gruvalo i čulo se, sad ćemo da vidim , ona nije imala pare da vrati – dodala je Milena.

– Ona je pozvala sve ljude koji su tebi slale pare – rekao je Đedović.