Home Zanimljivosti HITNO SE OGLASILA ANA NAKON OSUDE DA JE LOPOV: Šta je istina...

HITNO SE OGLASILA ANA NAKON OSUDE DA JE LOPOV: Šta je istina – Uzvraća još jačom merom lažnoj kumi…

475
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Uzvraća još jačom merom lažnoj kumi…

Milena Kačavenda i njen najbolji rijaliti prijatelj Marko Đedović, sedeli su u dvorištu Bele kuće i kao po starom dobrom običaju, čevrljali na razne teme.

Kada kažemo “razne teme”, verujemo da svi znamo na koga mislimo.

Neizbežna osoba za komentarisanje, nekadašnja i drugoplasirana takmičarka “Zadruge 6” Ana Ćurčić.

Ovog puta je iznesena još jedna stavka iz njihovog života koji se odvija izvan zidina rijalitija.

Milena je otkrila kako je Ana navodno na sajmu kozmetike ukrala skupoceni sjaj za usne jednoj devojci koja je bila vidno uzrujana zbog takvog postupka.

Da se ne bi nagađalo i uskratila druga strana da iznese svoju verziju istine, novinari su kontaktirali Ćurčićevu i upitali je da porkomentariše pomenutu temu.

Milena Kačavenda je u razgovoru sa Markom Đedovićem iznela kako si oštetila jednu devojku i ukrala joj sjaj za usne. Imaš li komentar na ove tvrdnje nekadašnje drugarice?

– Zaista bih ostala bez komentara. Rijaliti ne pratim, ali evo nakon ovoga što sam čula, mogu da kažem da će biti podneta i 38. tužba protiv nje – rekla je kratko Ana Ćurčić.

Verujemo da će Milena Nastaviti da iznosi svašta nešto iz njihovog višegodišnjeg prijateljstva i kumstva, a šta će od svega toga biti istina, a šta laž i želja za kadrom, vreme će nam pokazati.

Previous articleDA LI JE MOGUĆE: Ana Ćurčić uhvaćena na delu kako krade – Pokušala sve da zataška…
Next articleOVO ĆE PROMENITI TOK RIJALITIJA: Na imanju u Šimanovcima otvorena ginekološka klinika – Aneli prva u redu… (VIDEO)