Home Zanimljivosti MARIJA KULIĆ SE DIREKTNO OBRATILA DALILI DRAGOJEVIĆ: Javno otkrila da je podnela...

MARIJA KULIĆ SE DIREKTNO OBRATILA DALILI DRAGOJEVIĆ: Javno otkrila da je podnela 22 tužbe…

520
0
Marija Kulic, Dalila Dragojevic,
Marija Kulic, Dalila Dragojevic,

Javno otkrila da je podnela 22 tužbe…

Morala je da se oglasi!

Voditeljka Red televizije Anastasija Buđić u emisiji “Pitam za druga” ugostila je pevačicu Ivanu Elektru.

Ona je između ostalih aktuelnosti, komentarisala Miljanu i Mariju Kulić, kao i optužbe Nenada Macanovića Bebice da se majka i ćerka bave crnom magijom…

– Marija je jedna komplikovana žena. Ima i fenomenalnu, ali i ne tako dobru stranu. Verujem da i Miljana nije lagana, iako mi je Miljana baš draga. Volim je, zanimljiva je kao rijaliti igrač.

– Ali postavlja se pitanje ko je Bebica da bi ga one omađijale!? Mislim da ako bi se Marija bavila magijom, da bi pre privukla ka Miljani nekog milionera, nekog ko bi ih sve izdržavao i da se kupaju u šampanjc, a ne Bebicu – rekla je Ivana Elektra.

Iako je ovu emisiju vodila Anastasija, Marija Kulić se oglasila na svom Instagramu, gde se direktno obratila njenoj koleginici Dalili Dragojević i Ivani Elektri.

– Veliki pozdrav lutkicama lepim, Ivani Elektri i Dalili. Čitam sve, pametne lutke. Kupaćemo se u šampanjcu u avgustu zajedno – poručila je Marija.

Podsetimo, Marija je pre nekoliko dana u svom “lajvu” otkrila da je podnela 22 tužbe protiv aktuelnih učesnika “Elite” i da planira da od njih živi na moru narednog leta.

Previous articlePLAĆENA SA BUDE SA ASMINOM: Stanija dobila vrtoglavih 30 000 Evra – “Pa nismo mi naivni…” (VIDEO)
Next articleSUOČAVANJE ANE ĆURČIĆ I IVANA MARINKOVIĆA: Evo kada će se bivši cimeri naći oči u oči na sudu…