Home Zanimljivosti “NIJE DOBIO PODRŠKU PORODICE”: Požrtvovan i namučen – Mensur neće dozvoliti da...

“NIJE DOBIO PODRŠKU PORODICE”: Požrtvovan i namučen – Mensur neće dozvoliti da ga manipulišu kao pre…

3779
0
Mensur Ajdarpasic,
Mensur Ajdarpasic,

Mensur neće dozvoliti da ga manipulišu kao pre…

Sanja Grujić je poznata kao starleta sa najbogatijim vokabularom i oštrim jezikom.

Ona uživa u ljubavi sa Markom Stefanovićem.

Ipak, upućena je u razvoj situacije u Eliti, te je otkrila u kome se najviše pronalazi, ali i ko je njen favorit.

– Čim se pojavio Uroš Stanić rekla sam: “Evo ga, isti ja.” Takva sam bila u “Zadruzi 5”, on ima iste prijatelje i neprijatelje kao što sam ja imala, drzak je i direktan, govori baš onako kako jeste. Sviđa mi se što nema granicu u nekim stvarima i uživa u tome što radi, pa kome prija. Mislim da se od njega može svašta očekivati i da nismo još sve videli. On je našao dve-tri srodne duše, samo još da i one priznaju da je i on njihova. Mislim na Lepog Miću i Marka Janjuševića Janjuša. Ko se bije, taj se voli, uvek bilo. Uroš ima definitivno najinteresantnije klipove i mislim da javnost pozitivno deluje na njega, on je zaista jedan pozitivac – rekla je Sanja.

Sanja Grujić istakla je da joj je ovogodišnji favorit Mensur Ajdarpašić.

Podseća je na njenog dečka, bivšeg rijaliti učesnika Marka Stefanovića.

Naime, Sanja je priznala da je Mensur sazreo kroz rijaliti i da bi ovo moglo da bude njegovo najbolje učešće ukoliko ga u tome ne spreči neka od učesnica.

– Mensur mi je favorit, ne samo zbog toga što me po nekim reakcijama podseća na mog Marka. Mnogo smo pričali kad smo bili zajedno u rijalitiju, on je požrtvovan i namučen, nije imao podršku porodice, vredan je, pričao mi je čime se sve bavio. Ove godine ima zrelost i sposobnost, te mislim da neće dozvoliti da neke devojke manipulišu s njim kao pre. Ima priliku da se predstavi u najboljem svetlu i nadam se da će to iskoristiti – rekla je Sanja.