Home Zanimljivosti JANJUŠ USKORO IZLAZI IZ ZADRUGE: Odao se i otkrio datum do kada...

JANJUŠ USKORO IZLAZI IZ ZADRUGE: Odao se i otkrio datum do kada treba da izdrži u rijalitiju… (VIDEO)

655
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Urošu će najviše da nedostaje…

Prijateljstvo između Marka Janjuševića Janjuša i Uroša Stanića obeležilo je dosadašnju “Elitu”. Ipak, Janjuš nekada ne može da podnese svog upola kraćeg prijatelja. Tako je bilo i na novom klipu koji se pojavio na Instagramu.

Na njemu je Janjuš istakao da treba da izdrži u Eliti do nove godine. Iako nije precizirao zašto mora da izdrži do novogodišnjih praznika, iz koneksta se može nasluti da će u tom trenutku, navodno, Janjuš da napusti rijaliti u Šimanovcima.

Naime, Uroš i on su bili u Rihabu, a onda nakon što ga je Uroš pomazio po glavi, odlučio da ga izbaci iz prostorije. Janjuš je inače vrlo nervozan jer kao zadatak ima da nauči mađarski jezik, što mu nikako ne ide.

– Ajde Uroše, Izađi , napolje, šta me gledaš? Hajde napolje, ne mogu da te gledam – rekao je Janjuš.

– Šta ti je Janjuše? Znači mi smo sad opet dobri? Ajde, pruži mi ruku. Ja sam tebe mnogo zavoleo Janjuše – umiljavao se Uroš.

– I ja sam tebe zavoleo, ali ajde izađi. Nemoj da me provociraš. Išao si da se hvališ da su te je**ala dva muškarca – bio je u šoku Janjuš

– Ja sam i na snimanju profila rekao da volim i trojke i četvorke. Mada najviše volim jedan na jedan i to da dominiram – rekao je požudno Uroš.

– Nemoj da me provociraš. Mnogo me nerviraš ti, nervira me publika, jaoj samo da izdržim do nove godine i da vas moje oči više ne geldaju – rekao je Janjuš.

Detaljnije u nastavku KLIKOM NA OVAJ LINK!

Previous article“IDE TI ZABRANA PRILASKA”: Drama sa Miljanom Kulić – Pomenula joj dete i Centar za socijalni rad… (VIDEO)
Next article“JE LI SI SE RAZVEO ILI NISI”: Sateran u ćošak – Neko iz njegove porodice blizak je sa Janjuševom taštom… (VIDEO)