Home Zanimljivosti “JE LI SI SE RAZVEO ILI NISI”: Sateran u ćošak – Neko...

“JE LI SI SE RAZVEO ILI NISI”: Sateran u ćošak – Neko iz njegove porodice blizak je sa Janjuševom taštom… (VIDEO)

1600
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Nije mu lako…

Voditeljka Dalila Dragojević je u novom izdanju emisije “Pitam za druga” na RED televiziji ugostila pevačicu i bivšu zadrugarku Sandru Rešić.

Rešićeva je poznata po svom britkom jeziku, te ovom prilikom nije štedela Marka Janjuševića Janjuša, kog je žestoko osudila zbog odnosa sa Aneli Ahmić.

– Ja znam da je narodu zanimljivo da gleda ovo, ali ja da sam na Anelinom mestu rekla bih: “Liče, vučeš me za noć već dva meseca, odluči se”. Ovo mi je zanimljivo kao gledaocu, ali da sam unutra, mislim da bih pitala: “Izvini, šta ti je cilj?! Je l’ si se razveo ili nisi?! Je l’ imaš kod kuće ženu ili nemaš?”, ako nemaš: “Šta radiš sa ovom devojkom?”, a ako imaš: “Šta radiš sa svim ovim devojkama?”. Je l’ može neko da mi objasni poentu rečenice: “Mi se ovde nećemo smuvati jer on ima kod kuće ženu”?! Skloni se onda od njega i idi ako vidiš da neće. Sada polako kreće da je ismeva što mi se ne sviđa, jer možeš da je ismevaš ako od starta ne veruješ u ono što ona priča – rekla je Rešićeva.

– Imali smo uključenja gde gledaoci kažu da on dosta ponavlja neke fore – rekla je voditeljka.

– Da, sad je već izanđalo. Mislim da je zaljubljen u Aneli, ne znam kakva mu je situacija napolju – istakla je Rešićeva.

– Kada je u prošloj mojoj emisiji bio Bane Đokić, rekao nam je da je neko iz njegove porodice blizak sa Janjuševom taštom koja je rekla da on obećao da neće napraviti nijedan skandal i da sve što budu videli biće šala – rekla je Dalila.

– Biće šala što malu Jovanu hvata za grudi i intimni deo tela?! – rekla je Sandra i ironično aplaudirala.

U video prilogu pogledajte detaljnije:

Previous articleJANJUŠ USKORO IZLAZI IZ ZADRUGE: Odao se i otkrio datum do kada treba da izdrži u rijalitiju… (VIDEO)
Next articleZORICA MARKOVIĆ O DOLASKU NA SUD: “Nisam dobila poziv od produkcije – Toliko nisko ići…” (VIDEO)