Home Zanimljivosti ZORICA MARKOVIĆ O DOLASKU NA SUD: “Nisam dobila poziv od produkcije –...

ZORICA MARKOVIĆ O DOLASKU NA SUD: “Nisam dobila poziv od produkcije – Toliko nisko ići…” (VIDEO)

6967
0
Zorica Markovic,
Zorica Markovic,

Legenda folk muzike iskreno u razgovoru…

Novinari su pred početak jedne emisije uradila intervju sa Zoricom Marković, legendom narodne muzike i jednom od najpoznatijih rijaliti učesnica.

Iako nije učesnik “Elite”, vlasnica hita “Lijte kiše” i dalje prati najgledaniji rijaliti u regionu te je sa novinarkom “pretresla” sva aktuelna dešavanja u sedmoj sezoni.

Ona je istakla da je oko 30 posto učesnika žestoko nervira, a među njima je posebno izdvojila Marka Janjuševića Janjuša, Milenu Kačavendi i Nenada Macanovića Bebicu.

Ipak, pohvalno je govorila o mladim naraštajima i novim učesnicima od kojih očekuje mnogo.

Zorica Marković se osvrnula i na svoje nekadašnje cimere iz 6. sezone Zadruge, te je otkrila novinarki šta se dešava sa tužbama koje je pokrenula protiv Ivana Marinkovića zbog teških reči i uvreda upućenih njoj i njenim sinovima u jednoj emisiji.

– To sada ide svojim zakonskim i sudskim tokom. Bićemo obavešteni i on i ja. Ipak, ja sam žena koja smatra da je to sve bilo bespotrebno. Smatram da smo preterali svi u svađanju oko tuđih života, a posebno njihova strana. Ok, u redu, ponese te trenutak. Sve ja to razumem, ali toliko nisko ići, nije u redu. U svakom slučaju, ja sam to uradila po zakonu kako treba a sad, šta će ljudi da odluče, nije na meni – rekla je Zorica.

Šta je Zorica rekla o Janjušu, zašto joj je nekad žao Aneli, a nekad je izluđuje, da li joj je sprdnja sa Urošem Stanićem uopšte smešna, da li je dobila poziv za Elitu, kada se čula poslednji put sa Anom Ćurčić, sa kim planira da otvori kafanu, kao i mnoge druge zanimljive stvari poslušajte u intervjuu u nastavku teksta.

Pogledajte prilog:

Previous article“JE LI SI SE RAZVEO ILI NISI”: Sateran u ćošak – Neko iz njegove porodice blizak je sa Janjuševom taštom… (VIDEO)
Next articleMILJANA NAPUŠTA ZADRUGU: Marko Đedović potvrdio da Kulićeva izlazi sa imanja u Šimanovcima… (VIDEO)