Home Zanimljivosti ANA JE IZDALA ZVEZDANA: Nikola Lakić razvezao jezik o druženju sa Ćurčićevom...

ANA JE IZDALA ZVEZDANA: Nikola Lakić razvezao jezik o druženju sa Ćurčićevom – Svi zaprepašćeni šta su čuli… (VIDEO)

3493
0
Nikola Lakić, Ana Curcic,
Nikola Lakić, Ana Curcic,

Otkrio detalje…

Na narednom video klipu u emisiji ”Gledanje snimaka” pušten je razgovor Nikole Lakića.

Na tom snimku on tvrdi da nije imao intiman odnos sa Anom Ćurčić, prilikom čega je Nikola Jovanović Predsednik iskazao uverenje da će Milena Kačavenda zakopati ratne sekire sa njom.

– Ovde sam rekao ono iza čega stojim, a to je da se kajem jer sam Ivanu dao neke poruke, koje se tiču Ane Ćurčić. Lično nisam mišljenja da će se Milena pomiriti sa Anom, jer smatram da je njihov rat više nego očigledan – rekao je Lakić.

– Zbog čega si sad promenio način izlaganja o Ani, ako si ranije pričao da je loša osoba, aludirao da si imao se*s sa njom i sl.? – upitala je voditeljka.

– Nikada nisam tvrdo da smo bili intimni. Nisam promenio stav. Kroz to naše druženje sam imao potporu s njene strane. Pomogla mi je, ja to ne krijem. Kockali jesmo, a se*s imali nismo – istakao je Lakić.

– Odakle onda ono da si rekao da Ana nije verna partneru? – upitala je voditeljka.

– Ako je sakrivala da ima mene kao prijatelja je varanje. Samo druženje sa mnom je varanje ona se družila sa mnom i partneru nije govorila za mene. Kockanje je prevara, jer je Zvezdanu zamerala jer je sve prokockao, a onda je ona kockala – kazao je Lakić.

– Ne razlikuje se Lakić od Milene mnogo. On sve više i više sebe tera u kanal. Ne znam da li je svestan da je kontradiktoran. Priča drugu priču od one koju je plasirao. Mislim da sad hoće da se izvuče iz svega što je rekao – rekla je Matora.

– Problem je jer sam Ivanu pričao neke stvari, a nisam mislio o tome da će se to širiti dalje – kazao je Lakić.

Detaljnije pogledajte u videu:

Previous article“DECA TE PROKLINJU IZ RAJA”: Brutalan obračun Đedovića i Miljane Kulić – Pljušte najgnusnije uvrede… (VIDEO)
Next article“SVAKI BI BIO SA NJOM DA MOŽE”: Janjuš ostao bez komentara na Lakićevo buljenje u Aneli Ahmić… (VIDEO)