Home Zanimljivosti NASRNULA NA OCA: Stravična scena Aleksandre Nikolić – Drama se desila u...

NASRNULA NA OCA: Stravična scena Aleksandre Nikolić – Drama se desila u porodičnoj kući…

3974
0
Aleksandra Nikolic,
Aleksandra Nikolic,

Starleta je priznala da je proživela pravi pakao jer je, prema njenim rečima, otac maltretirao njenu majku Slovenku…

Aleksandra Nikolić trenutno čeka svoje prvo dete sa Filipom Carem, a trebalo bi da dobiju devojčicu.

Ipak, dok se raduje bebi, Nikolićevu tišti i to što joj se otac ne javlja, nije joj ni čestitao niti je zove da vidi kako je.

Posle prve sezone “Zadruge” u kojoj je Aleksandra učestvovala, njih dvoje su na kratko obnovili kontakt, a tada joj je otac poklonio automobil. Ipak, nakon toga, više joj se nije javljao.

– Aleksandra je mnogo tužna što nemaju kontakt, što ga ne interesuje kako je. On navodno živi negde u Parizu. Očekivala je da će je potražiti ili bar nazvati kada se pročulo da je u drugom stanju, međutim, ništa od toga. Iako je njenoj majci radio užasne stvari, Aleksandra ceo život vapi za očinskom figurom i sada mu javno traži oproštaj za sve ružno što mu je javno priredila – kaže za Svet izvor blizak starleti.

Nikolićeva je nekoliko puta u rijalitiju pričala o svom ocu i strahotama koje je, prema njenim rečima, prošla zbog njega…

– Otac mi se ne javlja, nemamo komunikaciju i tome boli. Istina je da j on zlostavljao moju majku, to me je poremetilo i zato sam krenula lošim putem. To je bilo maltretiranje, izbijanje zuba, silovanje, to su neke užasne scene koje ja pokušavam da zaboravim – pričala je Aleksandra koja je detinjstvo provela kod bake i deke, dok je majka pevačica pokušavala da ih prehrani:

– Oca sam upoznala sa 11 godina, on je zvao moju mamu i rekao je da je u Beogradu i da me dovede do Slavije. Ja nisam imala taj osećaj šta je tata, šta znači imati osećaj imati tatu… I ulazi jedan čovek, visok, pruža mi ruku i kaže: ,,Zdravo sine, ja sam tvoj tata”. On je tu bio par dana, mama me je pustila da šetam sa njim, ali je sve krenulo nizbrdo kada sam malo odrasla. Ja sam znala samo da se on zove Aco – ispričala je Aleksandra i priznala da je jednom prilikom, braneći majku, oca napala makazama:

– Znaš koliko sam puta videla scenu da je moj tata silova moju mamu! Tukao je i silovao ispred mene! Slomio joj je vilicu, ubijao je! Nije ga prijavljivala, plašila se. Ja sam se jednom zaletela na njega da ga ubijem makazama… Ne znam što ovo pričam – priznala je svojevremeno pred kamerama Aleks, koja uprkos svemu želi da njen otac bude tu kada se beba rodi.

Previous articleMC STOJAN IMA DEČKA: Iznela šokantne optužbe na račun pevača – Tvrdi da je ostavio zbog drugog… (VIDEO)
Next articleGOCA TRŽAN PO PRVI PUT JAVNO O OPTUŽBAMA IVANA MARINKOVIĆA: Pobesnela – “Kada sam je upoznao nije imala dinara…”