Home Zanimljivosti POMRAČENJE UMA MILJANE KULIĆ: Zbog informacije koju je dobila od majke –...

POMRAČENJE UMA MILJANE KULIĆ: Zbog informacije koju je dobila od majke – Doživela slom kakav se ne pamti… (VIDEO)

11773
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Izuzetno se potresla…

Miljana Kulić je već godinama poznata domaćoj javnosti kao jedna od najkontrovernijih učesnica rijalitija, pa možda i ikada.

Nišlijka je pred kamerama pokazala mnogo toga, a jedna od stvari koja je većini rijaliti publike na pameti kada se spomene njeno ime, jesu nervni napadi koje je dobijala gotovo redovno iz različitih razloga, u svim sezonama u kojima je učestvovala.

Miljana je imala niz žestokih sukoba sa svojim bivšim momcima Lazarom Čolićem Zolom i Nenadom Macanovićem Bebicom, a čak je i diskvalifikovana kada je svađa sa Zolom eskalirala, pa je Kulićeva nasrnula na njega dok je spavao i štiklom ga udarila u glavu.

Miljana je tada momentalno izbačena iz rijalitija, a gledaoci pamte i njene svađe sa majkom Marijom, koja je takođe bila deo “Zadruge” u čak nekoliko sezona.

Jedna od najpotresnijih scena dogodila se u “Zadruzi 6”, kada je Marija otvoreno sabotirala ćerkinu vezu sa Zolom, na šta je Miljana reagovala prilično dramatično.

Naime, u martu mesecu 2023. godine, Miljana je bila u potpunom nervnom rastrojstvu tokom nominacija, kada je ponovo ušla u sukob sa majkom, te počela da urla, plače i da udara samu sebe.

Kada se situacija otrgla kontroli, u Belu kuću je uletelo obezbeđenje koje je bilo pored Miljane iz predostrožnosti, a poskakali su i Zola, Marko Janjušević Janjuš i Zorica Marković, koji su pokušali da je smire.

Miljana je tada izašla napolje kako bi se sabrala.

Koliko je situacija bila dramatična i potresna možete videti na snimku ispod:

Previous articleMILJANU OPUSTOŠILI LOPOVI: Sve su uradili planirano – Isplivao snimak krađe…. (VIDEO)
Next articlePOKRENUTA POLICIJSKA POTERNICA ZA DADILJOM: Marija Kulić iznela užasne informacije – Maltretirala dete…