Home Zanimljivosti “TUŽBE STIGLE U ZADRUGU”: Ana Ćurčić se oglasila – Evo s kim...

“TUŽBE STIGLE U ZADRUGU”: Ana Ćurčić se oglasila – Evo s kim će se sada naći na sudu…

417
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Tema koja veoma interesuje domaću javnost…

I vrapci na grani već znaju da su nekadašnje prijateljice i kume, Ana Ćurčić i Milena Kačavenda žestoko zaratile, nakon što je Ana napustila “Zadrugu 6”.

Već mesecima traje njihovo prepucavanje i iznošenje prljavog veša na društvenim mrežama i putem medija.

Ćurčićeva je otkrila i da je podnela nekoliko tužbi protiv Kačavende, kako bi se za svoju istinu i pravdu izborila na sudu.

Ana se sada ponovo oglasila na svom Instagramu i otkrila da su tužbe za Milenu Kačavendu stigle, ali na adresu “Pinka”, budući da ona sada tamo boravi jer je učesnica rijalitija.

“Bez dlake na jeziku! Kačavendina drugarica za Pink.rs dala svoj sud o njenom odnosu sa Samirom Ramovićem, pa otkrila da li je na kuminu adresu stigla tužba Ane Ćurčić” – glasi naslov koji je Ana podelila na svom Instagramu, pa usput iskomentarisala:

– Samo da dodam: Tužbe su poslate na adresu “Pinka”, dakle tamo gde M.K. trenutno živi… biće da joj još niko nije uručio (možda nije vreme), ali da je stiglo, stiglo je – poručila je Ćurčićeva.

Svakako da će Milena biti blagovremeno obaveštena o pristiglim tužbama, kao što svi učesnici budu, kao i što im je omogućeno zakonsko pravo da prisustvuju sudskim ročištima, zbog kojih napuštaju rijaliti i odlaze na sud po potrebi.

Šta će se dalje dešavati između lažnih kuma ostaje nam da ispratimo…

Previous articleMENSUR NAJAVIO OSVETU: “Nemoj da letiš u bazen” – Janjuš odmah reagovao… (VIDEO)
Next articleMARIJA KULIĆ IZNELA TEŠKE OPTUŽBE ZA DADILJU: “Pokrala nas je i ležala u zatvoru…”