Home Zanimljivosti ANELINA SESTRA RASKRINKALA ASMINA: Ne želi više da ćuti – Tvrdi da...

ANELINA SESTRA RASKRINKALA ASMINA: Ne želi više da ćuti – Tvrdi da je bilo svega čak i kad je bila trudna…

2428
0
Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,
Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,

Otkrila je sve o Durdžiću…

Sita Ahmić, setra učesnice ”Elite” Aneli Ahmić, ekskluzivno je govorila u telefonskom uključenju za emisiju ”Pitam za druga”.

Ona je prvenstveno komentarisala učešće svoje setre u rijalitiju, njen odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem, ali i sve ono što se dešava sa njenim bivšim partnerom Asminom, njegovom devojkom Stnijom, i celom pričom koja se ne stišava u medijima.

Ona je sada otkrila da je Asmin, kako kaže u nekoliko navrata bio na**lan prema njenoj sestri!

Evo šta je sve rekla:

– Bilo je na**lja u njihovom odnosu. U dva tri navrata je udario, čak kad je bila trudna u 7. mesecu trudnoće. Ja sam videla i da je udario Aneli na očevoj sahrani. To se desilo nakon nekog poziva…

– Bili smo u kolima i zvala ga je neka koleginica koja je sa njim pričala jako slobodno… Aneli je nakon razgovora pitala, ko ga zove, zašto tako pričaju…

– On je bio jako grub tada, nervozan i u raspravi je udario šakom u glavu, ja sam to videla – rekla je Sita i dodala da nije kraj njegovom razotkrivanju:

– Saznali smo neke stvari o njemu što ne zna ni Aneli. Još uvek se suzdržavamo da to iznesemo… Neke bliske osobe su joj uradile neke stvari o kojima još uvek nije vreme pričati, za sada ne mogu da otkrijem to. Biće vremena! – poručila je Sita.

Previous articleUROTILI SE PROTIV MILJANE KULIĆ: Bebica dao devojci tvrdo obbećanje – Ovakakvog ga nikad nismo videli… (VIDEO)
Next articleBEBICA PRELOMIO: “Tek ću da promenim mišljenje” – Odmah odlučio da se distancira od nove devojke… (VIDEO)