Home Zanimljivosti ĐEDOVIĆ O POMIRENJU BEBICE I MILJANE: Kulićeva doživela šok – Javno priznala...

ĐEDOVIĆ O POMIRENJU BEBICE I MILJANE: Kulićeva doživela šok – Javno priznala šta oseća… (VIDEO)

1670
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Nije očekivala da će ovo reći…

U toku emisije “Nominacije” učesnici Elite birali su ko će se od dvoje ovonedeljnih potrčaka naći u borbi za opstanak u Beloj kući.

Na redu da odabere učesnika je bila Vanja Živić:

– Što se tiče Nikole, jako mi je draga osoba, možda i najdraža muška. Jako je temperamentan i emotivan. Zaljubili su se jako i on i Teodora, krivo mi je što se ovako oseća ali sam siguran da će rešiti sve konflikte. Što se tiče Delićke, super smo ali mi se ne dopada njen odnos sa Nenadom i mislim da neće biti zajedno. Poslaću Teodoru u izolaciju jer sam sa Nikolom bliža – rekla je Vanja.

Sledeća nominuje Žana Omnija:

– Ja ću krenuti od Nikole koji mi je bio simpatičan od početka. Videla sam tu neku iskricu sa Balzakovom i mislim da ima izgleda da ćete imati neku lepu vezu ovde. Vidim da su večeras svi napravili Bebicu na fizičku nakazu. Što se njih tiče, ne vidim emociju sa Bebičine strane i mislim da mu Teodora ne veruje sto posto. Mislim da Bebica još uvek gaji emocije prema Miljani i da ona jedina ima mentalni sklop koji njega i Zolu može da privuče. Bebica mi je stvarno drag i mislim da on i Miljana mogu opet biti zajedno. Ostavljam Nikolu a šaljem Teodoru jer mi je njena priča presmešna i nerealna – rekla je Žana.

– Žana je uvek imala kontra mišljenje i gledala stvari sa druge strane. Ovim izlaganjem mi pravi problem jer će da mi opet ovu budaletinu nakačiti na vrat – rekao je Bebica.

– Ja sam rekla da ih neću komentarisati ako mi se ne obraćaju. Sve ovo rade da bi izazvali moju pažnju jer je njihova veza goli ku**c bez mene. Vidim da neke stvari rade namereno i provociraju me ali neću im odgovarati i ne postoje za mene. Ovoje psihopata koji je ušao sa namerom i sa namerom sve radio, da me je voleo ne bi pričao ove laži i izmišljotine. Nikada u životu se ne bih pomirila sa ovom spodobom – rekla je Miljana.

– Žana nas zna iz spoljnog sveta i verovatno misli da se možemo pomiriti – rekao je Bebica.

– Pitanje je da li bi se pomirili jer je Bebica prelazio preko krupnih stvari. Sada kada bi se pomirili bili bi ravnopravni i možda bi funkcionisali normalno. Ona ovako žustro reaguje jer ima emocija. Ako je Žana dala ovakvo mišljenje a prijateljice smo onda ova priča ima smisla – rekao je Đedović

Miljana je usled njegove izjave doživela šok i nije mogla da veruje šta priča:

– Pre bih umrla nego se pomirila sa njim. Vređa mi inteligenciju kada mi kažu da me je ovaj čovek voleo. Ušla sam sa njim u odnos da bih zaboravila Zolu – rekla je Miljana.

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku:

Previous articleMAJA SPREMNA ZA ULAZAK U ZADRUGU: Stanija iznela njihov pakleni plan – “Osvetiće me…”
Next articleKONAČNO RAZOTKRILA MENSURA: Ukopao se kao nikada do sada – Istina izašla na videlo… (VIDEO)