Home Zanimljivosti POLJUBILA GA – KAMERA SVE ZABELEŽILA: Aneli iznenadila Janjuša – “Ovo nisam...

POLJUBILA GA – KAMERA SVE ZABELEŽILA: Aneli iznenadila Janjuša – “Ovo nisam očekivao…”

268
0
Aneli Ahmic, Marko Janjusevic Janjus,
Aneli Ahmic, Marko Janjusevic Janjus,

Hit scena u “Eliti”…

Učesnik “Elite”, Marko Janjušević Janjuš ozbiljno se naljutio na Aneli Ahmić kad je saznao da je tokom žurke provokativno igrala ispred Nikole Jovanovića Predsednika, koji je izjavio da je zaljubljen u nju.

Janjuš je odlučio da mu da zeleno svetlo i da mu je dozvoljeno da se bori za Ahmićevu, jer će on sa njom staviti tačku na priču posle svega što je saznao o njenom ponašanju prema mlađem takmičaru.

Onda ga je Aneli iznenadila i poljubila.

Aneli je poludela zbog Janjuševe odluke, pa mu je nakon kratke rasprave prišla i poljubila ga u usta, što nije do sad nikad uradila pred kamerama.

– Sa mnom nisi nikada tako plesala, imali smo poljubac u obraz, u vrat i na pola usne ali ovo… Ja ću te dovesti do finala. Taman sam mislio da ćemo uživati, poljubio sam te u desni ćošak usana – govorio je Janjuš.

– Nemoj da me provociraš, evo neka mi otvore kapiju pa da vidiš kome je bitno finale. Nemoj me izazivati – izgovorila je Aneli, pa prišla Janjušu i poljubila ga u u usta.

– Ovo nisam očekivao i ovo je do sada bilo najkonkretnijne – rekao je Janjuš.

– Juče si mi rekao da ste se ljubili barem petnaest puta po ćoškovima – umešao se Uroš koji je sedeo pored njih.

Previous article“ISTINA JE – PISAO JE I ZVAO ME”: Potvrdila da je Filip Car još u Parizu trudnoj Aleksandri radio iza leđa…
Next article“ONA JE KRIVA ŠTO NEMAM NORMALAN ODNOS SA ĆERKOM”: Javno je optužio – Marinković ne prestaje da provocira Gocu Tržan…