Home Zanimljivosti KAČAVENDA U TAJNOSTI PRIZNALA ĐEDOVIĆU: Urezana prošlost o kojoj mudro ćuti…

KAČAVENDA U TAJNOSTI PRIZNALA ĐEDOVIĆU: Urezana prošlost o kojoj mudro ćuti…

737
0
Milena Kacavenda,
Milena Kacavenda,

Ispričala je kako je izgledalo njeno odrastanje…

Učesnica rijalitija “Elita” Milena Kačavenda ne govori toliko o svojoj prošlosti i detinjstvu, pa svaki put kada proširi takve informacije dođe do odjeka u javnosti.

Ona je nedavno sa cimerom Markom Đedovićem podelila sećanja iz detinjstva.

Naime, ona je pričala Đedoviću u kakvim je odnosima sa roditeljima, te da je imala lepo detinjstvo kog se vrlo rado seća.

Međutim, ona je roditeljima pravila velike probleme, jer je bila buntovna, pa je tako znala da pobegne od kuće, da bi izašla, a zbog jedne situacije je upala u velike probleme, nakon čega je bila u kazni.

Ona je ispričala Đedoviću kako se sve desilo, a kamere su zabeležile njihov razgovor:

– Dobijala sam batine, ima jedna situacija, koju ću pamtiti do kraja života. Ja sačekam da oni zaspe, onda se obučem, sve, sredim se, na krevet stavim dva jastuka, namontiram da izgleda kao da sam u krevetu i onda odem u grad, iskradem se. I nije kao, dođem u neko dogledno vreme, nego ja ostanem do 4 ujutru, vraćam se lagano, da me niko ne čuje, šunjam se, ja ulazim u krevet, kad ono keva u krevetu spava – započela je Milena priču.

– Provalila me! Posle se ja pitam kako roditelji uvek sve znaju, pa i ja sad svoju decu tako. I ona mi je tad rekla: ,,Lezi, spavaj”, a sutra ću ti j*bati mater” – ispričala je Milena kroz osmeh.

Potom su nastavili da se prisećaju svih dogodovština iz detinjstva.