Home Zanimljivosti STANIJA I ANELI UNIŠTENE ZAJEDNO: Nakon što je ovo isplivalo – Ni...

STANIJA I ANELI UNIŠTENE ZAJEDNO: Nakon što je ovo isplivalo – Ni Dunav ni Sava neće moći da ih operu…

28021
0
Aneli Ahmic, Stanija Dobrojevic,
Aneli Ahmic, Stanija Dobrojevic,

Teške reči…

Bivša zadrugarka i fitnes instruktorka Ljuba Pantović ne komentariše često svoje bivše rijaliti cimere.

Ali, u slučaju Stanije Dobrojević, koja je u ljubavnom trouglu s Asminom Durdžićem i Aneli Ahmić se oglasila i imala šta da kaže za nekadašnju rivalku iz “Farme”.

Naime, Ljuba je najžešće osula paljbu po Staniji i Aneli, te ih nazvala najpogrdnijim imenom.

– Njihov susret okarakterisala bih poslovicom: “Rekla ku**a ku**i da je ku**a.” Njihov razgovor predstavio ih je na pravi način i sve rekao o njima. Dobili smo pravu sliku o abortusima, švaleracijama, ko je imao odnose i s kim, ko je koliko love kome dao i slično. Jedina rečenica kad je Aneli spomenula dete je kada joj je brisalo suze, dok je tata bio s drugom ženom, to je kao tužno, ne znam. Koliko dece ima na ulici jer nemaju šta da jedu, neka nemaju za patike. Nije tužno to što je tata potrošio novac na drugu ženu, a ne na mamu. Nju samo boli nedostatak novca. Nisam je videla da pati, udavila je pričom praveći od sebe žrtvu, ali nije uspela. Da pati ne bi legla treći dan u Janjušev krevet. Iskoristila je svojih pet minuta slave, ali nije profitirala od toga. Stanija je ovo iskoristila za svoju promociju na pogrešan način. Laže kao i uvek. Odigrala je do sada na najbedniju foru, kao nije smela da kaže porodici da je Asmin musliman zbog tate, koji je poginuo u ratu Srba i Hrvata. Čemu mešanje i spominjanje bilo koje nacije kad ne zna ko joj je ubio oca. Takvih slučajeva je na hiljade, ali niko ne kuka kao ona, već 20 godina na televiziji.

Čini se da ne veruješ u priču da je Stanija bila trudna s Asminom?

– Ako je izgubila dete, zaista mi je žao, ali mi je lajt fora ponašanje žene posle abortusa. Izgubila si dete, a nekoliko dana posle toga pojavljuješ se u medijima u beloj uskoj haljini. Žene koje su doživele to iskustvo znaju šta je izvodljivo, a šta ne, da ne grešim dušu, ali to njeno cerenje i keženje u medijima nije mi jasno. Žena koja izgubi dete ne ponaša se tako i ne radi to što radi. Ne bi joj bilo prvi put da laže i ta njena branjenja da nije ljubavnica. Imale smo nas dve verbalne okršaje, nabrojala sam joj imena i prezimena muškaraca s kojima je bila. Pretila mi je tada i bila je besna, ali ništa.

Možda je ovo ljubav na prvi pogled?

– Nelogično mi je da su se upoznali preko interneta i da tako na neviđeno ona njega zove i on ide preko okeana. Zoveš nekog inkognito lika u kuću nakon mesec dana. A on još gori, mislim ko kreće na toliki put u nepoznato. Ona je pored sebe imala samo šmokljane, onog manekena koji nije smeo da pisne i ovaj je sličan. Ona njih bira kao i keriće nad kojima će biti dominantna. Vređala je moju ćerku i mene da smo prostitutke. Nismo cvećke, ali smo sve radile javno, pritom ostvarena sam žena, majka i baka, koju ima ko da dočeka kod kuće, ne u porodičnoj, a nju u onom reklamnom penthausu čeka samo pas – zaključila je Ljuba.