Home Zanimljivosti VELIKO RAZOČARENJE – NEMA POVRATKA: Izrečeno je – Presuda i osuda za...

VELIKO RAZOČARENJE – NEMA POVRATKA: Izrečeno je – Presuda i osuda za Marka Janjuševića Janjuša…

16738
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Iskreno i bez uvijanja…

Bivši zadrugari, Marko Stefanović i Sanja Grujić, jedan od retkih rijaliti parova koji je uspeo da održi svoju ljubav van Bele kuće, iznenadili su sve svojim oštrim komentarima tokom gostovanja u emisiji “Pitam za druga” kod voditetlje Ane Radulović.

Oni su posebno komentarisali učesnika Uroša Stanića, koji je postao poznat po svom kontroverznom ponašanju u Beloj kući.

– Meni je Uroš obeležio Elitu. Vrlo je specifična osoba koju do sada nismo imali prilike da vidimo u rijalitiju. Vrlo je smešan i simpatičan.

– Možda u nekim situacijama nema granice, ali njegove klipove bih mogla da ga gledam 24 časa.

– Koliko sam videla, pojedini ukućani ga nisu voleli ali mislim da je sada i njima postao omiljeni. Mislim da bih se sa njim družila unutra – govorila je Sanja, a onda se nadovezao Marko:

– Uroš je jako zanimljiv i simpatičan. Meni je Mensur drugačiji. Istakao se i odnos Janjuša i Aneli u kome me je Janjuš malo razočarao.

– Kada sam bio tamo i imao raspravke sa Sanjom, razgovarao sam sa njim i delovao mi je kao skroz drugi čovek. Kad mi kaže tako nešto i kada mi je spomene ženu mislio sam da mu se vraćaju emocije i da ima druge planove. Međutim, sada je ušao opet i počeo je da ponavlja istu stvar.

– Nisam očekivao i malo me je razočarao jer nije smeo to sebi da dozvoli kad je već prošlo dve godine od svega toga. Trebalo je sa svojom ženom da ispravi neke stvari i da se posveti njoj i porodici. Ovo što je uradio u ovoj sezoni baš mu ne treba – rekao je Marko.

Previous articlePRIVATNA PREPISKA TRUDNE ALEKSANDRE I FILIPA CARA: Pogledajte šta se dešava u Crikvenici nakon pomirenja…
Next articleZVEZDAN SLAVNIĆ SE HITNO OGLASIO: Javno zapretio dokazima koje ima protiv Ane Ćurčić…