Home Zanimljivosti ISTINA BOLI: Oglasila se Marija Kulić nakon poslednjeg Miljaninog skandala u Zadruzi…

ISTINA BOLI: Oglasila se Marija Kulić nakon poslednjeg Miljaninog skandala u Zadruzi…

733
0
Marija Kulic, Miljana Kulic,
Marija Kulic, Miljana Kulic,

Uvek uz svoju ćerku…

Marija Kulić ove sezone ne učestvuje u Eliti. Kako je više puta sama isticala, ona je u sukobu sa produkcijom te je to bio jedan od razloga zašto je ove godine izostao poziv.

Njena ćerka Miljana kulić je ušla iako je Marija bila izričito protiv toga da njena mezimica učestvuje u Eliti.

Iako ima puno obaveza oko vođenja svog domaćinstva, Marija sa vremena na vreme gleda Elitu kako bi podržala svoju ćerku.

Ona smatra da se svi loše ophode prema popularnoj Miksi kako bi se svetili njoj preko ćerke. Ipak, Miksi se super drži te je Marija napisala nekoliko poruka podrške svojoj ćerki.

“Pitanje gledalaca” je obeležio skandal kada je Miljana optužila Ivana Marinkovića da je razorio njen život, te njega jedinog krivi za svoje stanje.

Ona je na svom isntagramu prvo objavila spisak pitanja koje su fanovi uputili kao podrška Miljani za emisiju “Pitanje gledalaca”, a opet je komentarisala Miljanino ponašanje tokom emisije. Ona je bila majčinski ponosna na njeno stoičko i dostojanstveno držanje.

– Tačno, evo pitanja da žele da iskompleksiraju Miljanu, a Đedovića zabole istina. Gledam složenu facu – stoji u objavi.

– Bravo, Mikice moja, pamentna, evo u prethodnoj objavi, bilo je pitanje za bazen. Moja pametnica najbolja kad je sama – stoji u drugoj objavi.

Previous articleSVE PALO U VODU: Milena Kačavenda slomila Samirovo srce – Nastao pravi haos… (VIDEO)
Next articleNEMA VIŠE PORICANJA: Hitno se oglasio popularni pevač – “Miljana je spavala kod mene u krevetu 15 dana…”