Home Zanimljivosti “GRČKA TRAGEDIJA VREMEŠNE STARLETE U STAROSNOJ PENZIJI”: Najstrašnije uvrede na račun Stanije...

“GRČKA TRAGEDIJA VREMEŠNE STARLETE U STAROSNOJ PENZIJI”: Najstrašnije uvrede na račun Stanije Dobrojević… (VIDEO)

681
0
Stanija Dobrojevic,
Stanija Dobrojevic,

Žestoke reči…

Marko Đedović sedeo je u vešeraju, te je počeo žestoko da pljuje po Staniji Dobrojević, pa i po njenom odnosu sa Asminom Durdžićem.

– On se zaljubio u vremešnu starletu, to je grčka tragedija koju bi mogli da obradimo u pozorištu. Zaljubio se u vremešnu starletu koja je u starosnoj penziji – rekao je Marko.

– A kad izađe Aneli, ima da je uhodi – rekla je Žana.

– On iako nema pojma da ona ovde ulazi, on njoj šalje poruke, kada je ponestalo para, oni su otišli u Majami da iznajme kuću. Morali su da glumataju ljubav, pa da izmišljaju trudnoće ne bi li se narod sažalio. Na sve to ide ona njena priča da su proterani i isterani, a patriotizam izvetri kada se pojave pare. Onda je proziva Tamara Đurić, psuje je, pravi je žrtvom, dolazi do finala. Napolju prodaje Kristijan automobil i ulaže pare u kartice za vremešnu starletu. E onda, ona mora da plati plati PR-a, ovog koji ne zna da ukuca na Guglu ko je Aneli Ahmić i da vidi da je juneća glava bila do pre 10 dana sa ženom i detetom.

– Na sve to, podbola i otekla, kako se izbotoksirala, ona mora da glumi ljubav. Ovde smo pustili frazu glupavu: “Ljubav je sve, to je opravdanje za sve”. Koliko su glupi nisu skontali da je to vetar u leđa bolsnicima, kao Mića što je izmislio: “Moralna ku**a”, šta god to značilo. Sada, mora neki tragični prizvuk i ide onda da je bila trudna. Nije za 40 godina, pa je sad. Kad to nije prošlo, ko veli možda dobije nekog pratioca od ovih ku**aveli, ona bi da uđe u “Elitu”. Obukla roze haljinče u skladu televizije, kao ništa se dole ne vidi da se možda ne vidi stomak od hipotetičke trudnoće, od koje nema ništa. Dođe ovde, pa ispituje Aneli otkud ona zna koliko je njen muž potrošio tačno para. Onda dolazimo do zaključka da je novac potrošen, jer samo tako znaš koliko je para potrošeno. Pakao – rekao je Đedović.

– Džabe kada je to ukusa bez, može ona iz sela, al selo iz nje ne može – rekla je Vanja.

– Na faci joj piše “poljoprivreda”, koliko god botoksa da stavi. Zamolio bih vremešnu starletu da kupi novu lobanju, a ovu da baci u kantu – rekao je Marko.

U video prilogu pogledajte detaljnije:

Previous article“SVE BI MU ČVARKE ISTOPILI”: Dejan Dragojević gazi ne prestaje – To je Asminov kraj… (VIDEO)
Next articleJANJUŠ ANELI OČITAO LEKCIJU: Spomenuo Asmina – Puca po svim šavovima… (VIDEO)