Home Zanimljivosti “MANEKEN ZA GOVEĐI GULAŠ”: Đedović ne prestaje sa rafalima po Asminu –...

“MANEKEN ZA GOVEĐI GULAŠ”: Đedović ne prestaje sa rafalima po Asminu – Obratio se i Dejanu Dragojeviću… (VIDEO)

386
0
Marko Dedovic,
Marko Dedovic,

Žestoko…

Marko Đedović nazvao je Asmina Durdžića “Juhorovim manekenom za goveđi gulaš”, te se obratio i svom velikom prijatelju spolja, Dejanu Dragojeviću.

Bila je aktuelna emisija “Gledanje snimaka”, a posle rafalne paljbe Ahmićeve i Janjuševića na red je došao i Marko Đedović.

– Marko, da čujemo mi kako komentarišeš ono što si čuo – rekla je voditeljka.

– Maneken za goveđi gulaš. Jel mogu ljudi da glasaju između svinjske glave i manekena za goveđi gulaš. On je planirao da se izroka sa Stanijom pa da se vrati kući. On potrošio pare, a to se ona ispalila kada je razgovarala sa Aneli. On da njoj pokazuje pare koje zaradi, a to mora dalje da prosledi. Svinjska glavudža, gospodin Čaponjak, treba da bude zahvalan Aneli jer mu je produžila se*s sa Stanijom, jer je ušla ovde. I sigurno je prošao jeftinije zbog Aneli. A gospođa je izigravala lažnu trudnicu, pa spontani, a Kristijan je lepo govorio da je preskakala ogradu da je on je*e dva sata. Ona očigledno nije dobro, ali kada su pare tu, onda je super. Ja jedva čekam da izađem napolje da mu je*em mater, nadam se da Dejan to dobro radi – rekao je Đedović.

– Ovo je očigledno zanimljivo, a napolju je mnogo žena prošlo ovo. to se mnogima dešava. Sramota je i Anelina, čim je bila sa takvim čovekom. – rekla je Miljana.

– Ljudi, ovo je grčka tragedija, meni je ovo haos, ona se oglašava kada sada, a kada je tebala da gugla Aneli nije. Nadam se da će one slike sa onlifensa gole da osvanu preko puta Mevlidine kuće sa pitom, ja plaćam to, pa da vidimo ko šta bolje razvlači. On je prevario državu da bi je*ao Staniju, Bože me oprosti. On je mučenik, izgleda da je ponižavan i držem u podrumu, pa onda vidi si*e, juri žensko. Ona se hvali onim što se tužila sa Sorajom, da li ima dokaz da je pušila ku*ac – rekao je Marko.

– Pola stvari ja nisam znala, ja sam to saznalava dok je on radio neke stvari. Ja sam se htela nadovezati na dete. On je bio dobar otac, ali se prema detetu ponašao dobro, a to je radio samo zbog mene. On je to radio da mi se meni dokazivao – rekla je Aneli.

– Miljana jesi u pravu, ali Aneli nije kukala nikada kako je on prevario, ona je kukala za dete. Ona je dostojasntvena, došla je ovde zbog novca i ona to ne krije – dodao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Previous article“STANIJA JE DNO DNA”: Janjuš stao u Anelinu odbranu – Nije poštedeo Dobrojevićevu… (VIDEO)
Next articleNE ODUSTAJE – NE SKIDA POGLED I RUKE SA NJE: Samir koristi svaku priliku da bude blizu Milene Kačavende… (VIDEO)