Home Zanimljivosti “MOGLA SAM DA BUDEM U RANGU CECE I BRENE”: Karijera i odluke...

“MOGLA SAM DA BUDEM U RANGU CECE I BRENE”: Karijera i odluke koje su je koštale…

868
0
Zorica Markovic,
Zorica Markovic,

Iskrena, kao i uvek…

Folkerka progovorila o karijeri i odlukama koje su je koštale, kao i da je mogla da bude u rangu Cece i Lepe Brene.

Pevačica Zorica Marković, koja je godinama na javnoj sceni, veliku popularnost je dostigla posle „Tesne kože“ i pesme „Lijte kiše“, a kako ističe da je nastavila u istom tempu danas bi imala karijeru najvećih balkanskih diva Ceca Ražnatović i Lepe Brene.

– Jesam ostavila karijeru, nije mi bila toliko bitna, dosta toga sam stekla, ali sam i propustila. Mogla sam da budem u rangu Brene, Cece i svih ostalih da sam i dalje nastavila onim tempom posle „Tesne kože“ ili pesme „Lijte kiše“. Međutim, nisam htela uz svo poštovanje i ne kažem da moje koleginice to rade – kazala je Zorica za “Grand”.

Umetnica je takođe otkrila da je tada isključivo želela da se posveti porodici.

– Želela sam da budem kod kuće, htela sam malo da promenim i repertoar koji sam ranije snimala, da imam neko tržište da ja odem, otpevam i vratim se kući, odvedem decu u školu, sačekam ih, skuvam ručak, ne spavam. Zato me je i drmnuo infarkt, ali Bog mi je dao drugu šansu, hvala mu na tome, odgajila sam ljudine i sve druge priče padaju u vodu. Posle svih teških trenutaka, ostavljanja karijere, nekako sam ponosna što su oni izrasli u kako ja kažem prave ljudine – nadovezala se Markovićeva.

Inače, poslednjih godina pevačica Zorica Marković često se može videti u ulozi rijaliti takmičarke. Jednom prilikom ispričala je da joj odrastanje nije bilo nimalo lako, te da je bila neželjeno dete.

– Imam četvoro braće i sestara. U trenutku kada je moja majka bila trudna sa mnom i moja 20 godina starija sestra je bila trudna. To je tada bila sramota. Roditelji su razmišljali su o abortusu, ali majka me je ipak rodila. U štali. Sipala mi je vodu u usta kad su svi izašli iz štale, kad sam se rodila, tata me spasao – iznela je Zorica šokantne detalje iz života.

– Bila sam neželjeno dete. Nedelju dana nisu znali šta će sa mnom. Zato i ne znam kada sam tačno rođena. Majka nikada nije htela da mi kaže kad mi je rođendan. Čudno je to sve bilo. Upisana sam 9. juna, neki kažu da je u pitanju 31. maj, ali ja mislim da sam se rodila oko 15. maja. Nasmejem se kad me neko pita šta sam u horoskopu. Odgovorim im da sam vodopad – završila je folkerka.

Previous articleNOVO POGLAVLJE U ŽIVOTU FILIPA CARA: Sve zbog trudne Aleksandre – Rešio da se menja iz korena…
Next articleOBRUKAO SE ZA SVE PARE: Ovo je najveća Bebičina sramota dosad – Gore nego sa Miljanom…