Home Zanimljivosti “STANIJA JE DNO DNA”: Janjuš stao u Anelinu odbranu – Nije poštedeo...

“STANIJA JE DNO DNA”: Janjuš stao u Anelinu odbranu – Nije poštedeo Dobrojevićevu… (VIDEO)

228
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Bez dlake na jeziku…

Marko je stao na Anelinu stranu, prokomentarisao da je Stanija dno dna, a dotakao se i Asmina Durdžića.

Bila je aktuelna emisija “Gledanje snimaka”, a jedna od najaktuelnijih tema bila je tema Asmina Durdžića i Stanije Dobrojević.

– To ti je onaj čovek koji pati, koji je neke pare zgranuo na neku foru i opsednut je ženama. Ima dosta ljudi iz Prijepolja koji su tako otišli u drugu državu i postali seljaci. Smatram da je nepismen, ali ima i nekih stvari koje mogu da pohvalim – rekao je Janjuš.

– Kaže Aneli da je bio dobar otac. Ja kako sam čuo bio je sasvim korektan kao otac i suprug – rekao je Janjuš.

– I šta se desilo da ode za drugom ženom? – pitala je voditeljka.

– Ja mislim da on nju i dalje voli. Imaš s*ks sa Stanijom u Majamiju i onda posle Aneli pišeš da bi imao seks sa njom(Aneli) – kazao je Janjuš.

– On je pokušavao da doše i do Sandre Afrike, Ane Jovanović, Ive Grgurić… ali Stanija mu je odgovorila jedina. Možda su ga provalile kakav je čovek – uskočila je voditeljka.

– Stanija došla i pokušala da je napravi budalom(Aneli), i nije joj uspelo. Stanija je dno dna. Ona apsolutno sve gleda kroz pare. Njoj je samo bitno pare, pare, pare.

– Mislim da njoj nisu bitne samo pare, Janjuše. Stanija je iskoristila svoju sramotu, a ja mislim da taj pojam treba vratiti u društvo – ubacila se Žana.

Detaljnije pogledajte u ispod:

Previous articleNAPUSTILA BELU KUĆU U SUZAMA: Drama u Zadruzi – Aneli Ahmić napravila ozbiljnu scenu… (VIDEO)
Next article“MANEKEN ZA GOVEĐI GULAŠ”: Đedović ne prestaje sa rafalima po Asminu – Obratio se i Dejanu Dragojeviću… (VIDEO)