Home Zanimljivosti TRUDNOĆA ŠOKIRALA NJEGOVU MAJKU: Ne želi je za snajku i ne podržava...

TRUDNOĆA ŠOKIRALA NJEGOVU MAJKU: Ne želi je za snajku i ne podržava bebu u rijalitiju… (VIDEO)

16324
0
Sara Šljivar, Pavle Milevski Pablo,

Upoznata pa sve iznenadila…

Postoje naznake da nas prinova uskoro očekuje u “Eliti. Naime, Sara Šljivar i Pavle Milevski, zvano Pablo, nedavno su ozvaničili svoju vezu, a to da li će ući ili neće ući u vezu vagali su nedeljama.

Ipak, sada postoje naznake da je Sara u drugom stanju nakon što je bila intiman sa Pavlom. Očekuje se da će kao i prošlih godina da produkcija u jednom trenutku donese i bebi test koji će se raditi pred velikim auditorijumom.

Matična kuća Elite odlučila je da stupi u kontakt sa Pavlovom majkom.

– Upoznata sam u vezi te priče… Njihov odnos je za sada okej, a što se mogućeg deteta tiče ja takve stvari u rijalitiju iskreno ne podržavam – izjavila je njegova majka.

Upoznali su Pavlovu majku sa Sarinom željom da bi volela da se probije u svetu poznatih kao starleta, ali i izjavom da u spoljnom svetu ima tri momka od kojih su dva imućna, a treći joj udovoljava pažnjom.

– S obzirom da ste mi rekli te stvari, mislim da se Pavle ne uklapa nikako u njen profil muškarca. Tako da ne bh imala šta dalje da komentarišem u vezi te njene izjave – rekla je Pavlova mama za Pink.

Ušla u Elitu da sebi digne cenu

Sara je dosta pažnje izazvala još na sistematskom pregledu pred sam ulazak u Eleitu. Ona je tada novinaru otkrila da želi da uđe u Elitu kako bi postala poželjna muškarcima

– Ja sam Sara Šljivar i dolazim iz Slovenije ,iz Maribora. Imam 21 godinu, radila sam kao konobarica. Moj motiv ulaska je da malo sebi podignem cenu i dignem sebi rejting, da se pokažem u nekom dobrom svetlu. Pratila sam prethodne sezone i dopada mi se Brendon, može da postane dobar drug. nisam mirna i ako me neko povredi, vratiću mu. Videćemo kako će me gledaoci prihvatiti. Od mene možete očekivati šou – rekla je ona tada.

Pogledajte prilog:

Previous articleDEFINITIVNO IM NEĆE BITI DOBRO: Poznati član produkcije snimio profil za ulazak u Zadrugu…
Next article“JANJUŠEVIĆ JE OTERAO KAO PSETO: Aneli i Janjuš u ozbiljnom obračunu – Kakav zaplet i još šokantniji rasplet…