Home Zanimljivosti “DA LI BI IMALA HRABROSTI”: Suočavanje Ane Ćurčić sa Milenom Kačavendom –...

“DA LI BI IMALA HRABROSTI”: Suočavanje Ane Ćurčić sa Milenom Kačavendom – Treba čuti dve strane priče…

358
0
Milena Kacavenda,
Milena Kacavenda,

Otvoreno o svemu…

Bivši zadrugar Mateja Matijević bio je gost voditeljke Dalile Dragojević u emisiji “Pitam za druga”.

Između ostalog, sa Dalilom je razgovora o Ani Ćurčić i njenom mogućem ulasku u “Elitu” i suočavanju uživo sa Milenom Kačavendom.

– Šta misliš, kad bi Ana ušla u “Elitu”, da li misliš da bi imala hrabrosti da se suoči sa Milenom? – upitala je Dalila Mateju.

– Mislim da ne bi, Milena mi deluje kao jača figura i hrabrija. Sad ne mogu da ti kažem sa sigurnošću šta mislim, ko tu može više da kaže i više puta na glavi ima… Imaju obe verovatno, mislim znaju se jako dobro i dugo – odgovorio je Mateja.

– Ali eto, uvek kažu da treba čuti dve strane priče, ne može jedna samo – istakla je Dragojevićka.

– Tako je. Pa eto, ova deluje iznutra, ova od spolja, ne znam da li se Ana nešto preterano i oglašava – nadovezao se Matijević.

– Ja koliko sam upoznata da je tužila, sad koga je tužila i šta će tu da bude, ne znam iskreno da ti kažem jer, koliko sam upoznata, ne pojavljuje se u medijima i ne želi da daje nikakve izjave, ali dosta stvari je izneseno na njen račun, gde zaista postoje dokazi da je pričala neke stvari u tim glasovnim porukama i pisala i uradila – istakla je voditeljka.

– Svakako ne podržavam to što rade obe, mislim, jako se znate, kume ste… Prijatelji ste bili veliki u dobru i u zlu dugo godina i onda dolazite, ti dolažiš na TV, prićaš neke stvari i ova od spolja, vamo tamo. Rešite to u četiri oka, kad bude vremena za to i to je to – zaključio je Matijević.