Home Zanimljivosti DEJAN DRAGOJEVIĆ SE ZAPOSLIO – OTKRIO ČIME SE BAVI: Njegova devojka se...

DEJAN DRAGOJEVIĆ SE ZAPOSLIO – OTKRIO ČIME SE BAVI: Njegova devojka se plaši – Odmah ga upozorila…

777
0
Dejan Dragojevic,
Dejan Dragojevic,

Nije im dobro…

Dejan Dragojević je jedan od pobednika Zadruge koji je najviše uspeo da iskoristi pobedu u rijalitiju. Pored toga što je promenio svoj život za 180 stepeni, pomirio se sa porodicom, okrenuo se sportskom životu i nabacio mišiće, ostvario uspeh na Jutjubu i pronašao devojku Jovanu Stojanović, on je odlučio da pokrene još jedan biznis.

Dejan i Jovana su snimili i zajednički video snimak u kome su najavili šta ima novo u njihovom životu i kakvi su im planovi za budućnost.

Dejan je prvo otkrio da je Jovana dala otkaz kod Adaktarovih i da je upisala kurs za oblikovanje i pravljenja obrva. Stojanovićeva je uspešna šminkerka, ali ovo dodatno školovanje će sigurno da joj pomogne da u svom poslu bude još uspešnija.

Potom je Dejan krenuo da priča o svojim poslovnim planovima. Pobednik Zadruge je otkrio da je postao preduzetnik i da pokreće sopstveni biznis.

– Treba da se pokrene perionica sa Davidom. Takođe, planiram jedan posao sa hranom, Ne znam da li da vam otkrivam ili ne? – započeo je Dejan.

– Bolje nemoj da pričaš. Znaš kako se u našem narodu kaže, nešto ispričaš i onda ništa ne uradiš po tom pitanju jer ti krene po zlu – upozorila ga je Jovana.

– Pokrećem biznis sa hranom, ali ne želim da to bude klasičan restoran. Želim da zasnujem biznis na zdravoj hrani. Ali ne integralne grisine i takve stvari jer nismo konji. Naravno ne treba sve da bude puno zdravo, već bi trebalo sve prošarati – rekao je Dejan.

Koliko je ovakav biznis isplativ u Srbiji

Otvoriti restoran zdrave hrane na Balkanu može biti isplativo iz više razloga, ali isto tako postoje i određeni izazovi koje treba uzeti u obzir. Ako se Dejan odluči na ovakav vid biznisa, stručnjaci u ovoj oblasti ističu nekoliko stvari koje mu mogu ići na ruku. Svest o važnosti zdrave ishrane sve više raste među potrošačima na Balkanu. Istraživanja pokazuju da ljudi postaju svesniji svojih prehrambenih navika i traže zdravije opcije. Posebno mlađe generacije na Balkanu, kojima pripadaju Dejan i Jovana često su više usmerene ka zdravom načinu života i ishrani. estorani zdrave hrane mogu ponuditi obroke koji su bogati hranljivim sastojcima, niskim u masnoćama i šećerima, što može privući one koji žele da vode računa o svom zdravlju.

Dejan Dragojević je razmišljao o kupovini stana

Dejan je u svom snimku progovorio i planovima od kojih je odustao. Naime, Dejan je u jednom trenutku planirao da kupi stan, ali je odlučio da od te ideje odustane.

– Razmišljali smo o stanu, ali ja ne volim da živim u stanu. Zašto bih živeo u stanu kada imam kuću? A opet kada bismo kupili danas stan… dobar stan ne može da se uzme ispod 150.000 evra. Naravno ne može i jare i pare. Poenta je da su cene kvadrata skočile. A s obzirom da treba da obnovimo krov, verovatno ćemo da ga rušimo i da podignemo novi sprat. Sada čekamo statičara da proveri temelje da li oni to mogu da izdrže – otkiro je Dejan.

Previous articlePREŠLA SVE IGRICE: Pojavila se nova slika Maje Marinković – Svi se pitaju šta joj se sad desilo…
Next article“AKO JE ISTINA ONO ŠTA MI JE JANJUŠ REKAO”: Zola bacio Aneli u rebus – Odmah po ulasku napravio haos… (VIDEO)