Home Zanimljivosti “KRIO SAM SE U BOLNICI – MORALA JE DA SE OPERIŠE”: Sa...

“KRIO SAM SE U BOLNICI – MORALA JE DA SE OPERIŠE”: Sa knedlom u grlu o trudnoći njegove bivše… (VIDEO)

1007
0
Lepi Mica, Adam Dogani,
Lepi Mica, Adam Dogani,

Nije mu lako da priča o ovoj temi…

U “Eliti” su se održavale nominacije. Zadrugari su birali između Adama Đoganija i Milice Veličković.

Kao najslabiju kariku u Beloj kući i izglasali su Adama. Potom je i publika dala svoj sud i nominovala Draganu Jeremić, dok su odabrani izabrali Nikolu Jovanovića Predsednika.

Rijaliti učesnici su imali zadatak da iznesu mišljenje i da obrazlože svoju nominaciju. Lepi Mića je otkrio šta misli o Adamu, a onda je pokrenuo temu vanmaterične trudnoće Mirele Kemez.

Miću je zanimalo da li je moguće da nije bio uz bivšu devojku dok se operisala. Adam je otkrio da se krio u bolnici pred njenu operaciju jer nije želeo da je iznervira u tom trenutku.

– Vidim da je sve vreme priča o afteru, pokojni predsednik Italije je svaki dan imao after, tako da nikakav problem u tome, već u tome šta se radi na tim afterima. Ovde je priča o tome što nemaju mu*a da stanu iza toga što su radili na afterima. Ovo je momenat da kažete drugu, drugarici, prijatelju ili neprijateljima šta mislite, ali je to na vama. Ja i dalje idem na aftere, za razliku od vas, tamo me čeka rezervisano mesto i budem kao kralj. O meni nema šta ko da kaže, a o vama imaju vaši s kojima ste bili tamo i to kažu novinarima. Najveći licemer je to što devojka koju je on ponizio, ona sedne pored njega, ja sve vreme vičem: “Makni se”. Meni je jasno da je Helena najveća ljubav Adama Đoganija ove nedelje, a onda idemo što kaže Luka Majčica: “Sledeći tjedan”. Adam, dečko ušao na velika vrata jasno kao dan, isključivo zbog priče ovo dvoje.

– Nikada mi dečko nije rekao ružnu reč, neke stvari je pretrpeo i prećutao i on i ja lično nemamo nikakve sukobe. Neprimetan je, znam njegov način u rijalitiju. One su oko njega, podsećam, zbog prezimena. On je bio sa Natašom Moskvom jer mu se svidela, bio je spreman da uđe u vezu sa ženom koja ima dvoje dece, ona se ka**la u Londonu u katoličkoj crkvi, tako nam je pričala. Bio je u vezi sa Marijanom Zonjić, Tamaris… Ja govorim svojoj ćerki da kada se s nekim upozna da se raspita o svemu, pa čak i ko su mu bile partnerke. Adam je neko ko nije ostavio neki trag, na način da je kao jedinka uradio nešto, ali mu itekako spominju porodicu i da je najmanje primećen od njih… Letos sam slučajno na bazenu naišao na Mirelu Kemez, ona mi je ispričala priču o Adamu, gde sam se itekako razočarao u nju. Da li je moguće da kada je bila trudna da joj se nisi javio? – pitao je Lepi Mića.

– Ona nije želela da bude tu pored onaj ko je potencijalno, za tu vanmateričnu. Jako mi je glupo što pričam o ovome… Ja sam na kraju rekao da ću da budem uz nju šta god da se desi, bili smo u jako lošim odnosima. To je trebalo da se završi inekcijom, ali je moralo da se desi operacijski. Ona je meni to javila, ja sam rekao samo: “Ok”. Otišao sam u tu bolnicu krijući, nisam želeo da je iritiram ili bilo šta. Rekao sam doktorima da ukoliko nešto zatreba, novac bilo šta, tu sam da ponudim, ali da je ne bih iziritirao… Kada sam otišao i kada je ona imala prvi pregled kod ginekologa, iako je rekla da ne dolazim, ja sam došao, ona je napravila haos. Imao sam takav haos da smo se baš posvađali zbog toga, mislim da bi isti takav haos bio i kod ove operacije. Priznao sam joj šta se desilo, zamerila mi je, ali mi je rekla da sam ipak trebao da dođem – rekao je Adam.

– Prošle godine ulaze u rijaliti on i njegova devojka koji nisu u vezi, niko od nas ne zna da su oni bili u vezi da je bila ozbiljna, pa ulaze ponovo. Stalno je prisutna neka sumnja, to je meni vrlo čudno, ali ljudi sami biraju… Što se tiče frau Veličković, ona isto ima ozbiljno prezime, ona može da kaže da joj je Ceca sestra od tetke. Ti si neko ko je itekako bezobrazan i ishitren, a znaš da ubodeš da je to bolno. Imaš taj šmek ortakluka, ne znam šta se desi da nižeš greške. Ti si neviđeni inadžija, osoba si koja radi za sebe jako loše stvari. Mislim da u ovoj celoj priči da će on (Terza) naje**ti debelo, zameriće se mnogima, neke stvari koje će tek da se dese, izbiće ga iz cipela. Ti večeras ćutiš i ne zameraš se, on ustaje ovde i zamera se. Tvoje je da demantuješ argumentima neke stvari… Pravi prijatelj ili ti kaže ili ti ćuti, najgore je na pola. Moje lično mišljenje je da se poverenje u odnosima stiče u argumentima. Ostaviću Milicu, poslaću Adama – rekao je Mića.

Detaljnije pogledajte u nastavku: