Home Zanimljivosti ANA ĆURČIĆ SE OGLASILA POVODOM OTKAZA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: “Nije ispala fer” –...

ANA ĆURČIĆ SE OGLASILA POVODOM OTKAZA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: “Nije ispala fer” – “Verujem da je dobro promislila…”

1325
0
Dusica Jakovljevic, Ana Curcic,
Dusica Jakovljevic, Ana Curcic,

Samo za domaću javnost…

Plavokosa i popularna voditeljka ružičaste televizije Dušica Jakovljević saopštila je medijima da više nije deo Pink televizije.

Ona je odlučila da nakon toliko godina provedenih u ružičastom jatu, deo pomenutog više ne bude.

Budući da je Dušica neko ko je najistaknutije lice televizije Pink i voditeljka koju mnogi gledaoci obožavaju, pravo je iznenađenje u medijima pročitati ovakve vesti.

Kako to obično biva, odmah su krenule spekulacije i nagađanje kada su razlozi njenog odlaska u pitanju, te se pominju i mnoga imena koja su nekada krasila male ekrane učešćem u projektima na Pinku, a koja su odlučila da nastave dalje sa svojim životima, van pomenute televizije i ističe kako se klupko polako odmotava.

Jedna od prvih koja pada na pamet, jeste Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica prethodne sezone rijalitija “Zadruga” koja, htela ne htela, konstantno biva u centru medijske pažnje.

Povodom pomenutog, domaći novinari kontaktirali su Anu, koja je u prvi mah bila zatečena:

Dušica Jakovljević je saopštila medijima kako je donela odluku da, nakon više od decenije saradnje napusti televiziju Pink. Da li te ova vest iznenađuje, znamo da ste vas dve u jednom momentu imale i trzavice. Smatraš li da se ovim potezom Jakovljeviće pokreću mnoga druga pitanja?

– Prvi put čujem za tu vest. Moram priznati da sam jako iznenađenja, nije kao da se bavim bilo čim što ima veze sa rijaliti programom, osim kada mi neko pošalje snimak da me obavesti šta je za podnošenje tužbe, ali sam svakako sada iznenađena. Dušica jeste u nekim momentima ispala nefer prema meni kroz neke od emisija, ali joj svakako želim sve najbolje u daljoj karijeri. Verujem da je prethodno dobro promislila kada je donela ovakvu odluku. Sve ostalo ne bih komentarisala – poručila je Ana Ćurčić novinarima.

Još jednom je pokazala da je spremna da na svaku temu komentariše bez imalo zadrške.

Previous article“KAKO IH NIJE SRAMOTA”: Maja Marinković bez dlake na jeziku – Dotakla se Aleksandre i Filipa Cara…
Next articleDALILA DRAGOJEVIĆ O PRELASKU NA MESTO DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Otkaz koji je izazvao haos…