Home Zanimljivosti “KAKO IH NIJE SRAMOTA”: Maja Marinković bez dlake na jeziku – Dotakla...

“KAKO IH NIJE SRAMOTA”: Maja Marinković bez dlake na jeziku – Dotakla se Aleksandre i Filipa Cara…

355
0
Maja Marinkovic,
Maja Marinkovic,

Iskrena do srži…

Maja Marinković prokomentarisala Aleksandru i Cara sa “Kako ih nije sramota!?”, pa žestoko udarila i na Aneli Ahmić.

Bivša zadrugarka Maja Marinković imala je pune ruke posla sa komentarisanjem gorućih tema koje interesuju celu naciju.

Od Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, pa do ljubavnog trougla u kom gu glavni akteri Aneli Ahmić i Stanija Dobrojević. Takođe, stavila je tačku na spekulacije o romansi sa Edom Fetićem.

– Nikakve veze sa čovekom nemam, niti smo išli zajedno bilo gde. Imamo korektan odnos, ostali smo dobri. Čula sam se sa Edom, rekao mi je da mu se telefon usijao, ko hoće da veruje neka veruje. Smešna priča, ne postoji ništa među nama. Mislim sve najlepše o njemu, smešno je da se tolika prašina digla oko toga – poručila je bivša zadrugarka.

– Sa Stanijom sam u odličnim odnosima, imam najlepše mišljenje o njoj. Ne znam da li je s dečkom, pričale smo o drugim stvarima. Ja Staniju stvarno volim i ona je mnogo dobra devojka, žao mi je što su ljudi preko njenog imena ušli u rijaliti. To što ti utanjiš glasić, ne znači da si naivna. Nije se ona baš svesno zakačila za Janjuša. Ona vrlo dobro zna da je njen bivši muž govorio istinu kad je rekao da je ona po ceo dan gledala rijaliti kod kuće. Mislim da joj se Janjuš dopada, on je vrlo harizmatičan i duhovit. Mali Uroš vadi prosek 100%, samo bih njega gledala. Maciku bi zavoleo više od mame. Mene dožive kao vešticu, pa kad me upoznaju iznenade se kako sam fina. Mislim da je Aneli moj fan, dokazala je to kad je kačila moje klipove po mrežama. Odlično je ona upućena u sve, ušla unutra da bi postala popularna po svaku cenu. Nije uopšte glupa Aneli, a Stanija je čovek, ona je iskrena i htela je da sazna šta je istina, ona je odmah rekla da joj se nije dopala energija od Aneli. Ne može treća žena da ti rasturi odnos ako je taj odnos dovoljno jak. Nije kriva žena, nego muž, za drvo i to je to – rekla je Maja.

Onda je progovorila o pomirenju Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, njenog bivšeg partnera:

– Imaš i folirante koji pobede, kao recimo Aleksandra. Što je najgore, narod popije tu priču. Narod voli da vidi mučenice koje plaču, a kad si jak i borben to ne. Ja mislim da je Filipova i njena ljubav prava i da su rođeni jedno za drugo. Meni je drug rekao da u životu nije video veću rijaliti jadnicu. Ona će sedeti kod kuće i čekati njega dok je vara i radi ko zna šta. Javno te prevari, kaže da mu je tvoja trudnoća najveća kazna, a onda mu posle oprosti. Meni je drago što sam ja njega raskrinkala i iskulirala i nisam otišla u to njegovo selo. Naravno da postoje pozivi kad smo se mi čuli mesec i po dana konstantno. Naravno da ako sam videla propuštene pozive da ću da ga pozovem. Toliko su u mulju i dave su u njemu, satkani od laže i prevare. Stvoreni su jedno za drugo. Dok oni prose na TikToku ja putujem. Kako ih nije sramota?! Ja to u životu sebi ne bih dopustila. Jedino ako im Jaško bude kum, ja ću biti kuma – rekla je Maja za Pink.rs.

Takođe, Maja se osvrnula na odnos sa novim ili starim učesnikom rijalitija, Lazarom Čolićem Zolom:

– Zola i ja nismo u sukobu zbog Janjuša. On je meni uvek nekako spletkario iza leđa, ne znam zašto. Korektni smo, ali nikad ne bih mogla da ga doživim kao dobronamernu osobu. Janjuš i ja smo definitvno završena priča, najkviše me je pogodio kad me je ostavio trudnu, tu sam ga precrtala za života. Uvek ću imati etiketu najgore, bolje nego da me žale. Ja znam kako je meni bilo u tom trenutku i od tada za mene on više ne postoji. Ne možeš da se poneseš kao nečovek u tom trenutku, on se nije javio na telefon. To mi je ostalo urezano u glavi i nikad to ne boh mogla da mu zaboravim. Ja sam tada bila jako loše psihički, ali on mene nije hteo ni da vidi ni da čuje. Nikad ne bih hvatala nekog na dete, taj odnos je u bstartu osuđen na propast – objasnila je za Pink.rs Marinkovićeva.

Previous articleŠAMAR REALNOSTI ZA MILJANU: Zola odmah sklopio pakt sa drugom devojkom – Kulićeva završila u suzama…
Next articleANA ĆURČIĆ SE OGLASILA POVODOM OTKAZA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: “Nije ispala fer” – “Verujem da je dobro promislila…”