Home Zanimljivosti ALEKSANDRA NIKOLIĆ PODELILA SNIMAK SA BEBOM: Buduća mama ne može da dočeka...

ALEKSANDRA NIKOLIĆ PODELILA SNIMAK SA BEBOM: Buduća mama ne može da dočeka – Obraz uz obraz…

3419
0
Aleksandra Nikolic,
Aleksandra Nikolic,

Najlepši kadrovi…

Pobednica rijalitija “Zadruga 6” Aleksandra Nikolić, nakon medijskog skandala sa Filipom Carem, odlučila je da na kraju raspravu okonča u miru i uživa u svojoj trudnoći.

No, to nije jedina odluka koja je doneta, oni su dali svojoj ljubavi još jednu šansu, te je tako pre izvesnog vremena čak i posetila Crikvenicu, rodno mesto svog izabranika, gde je pokazala svoj stomak u blagoslovenom stanju.

Sada je na svom profilu na Instagramu putem opcije “stori” podelila i snimak bebe sa nepoznatom ženom, koji joj je izmamio osmeh.

Aleks Nikolić i Filip Car očekuju svoje prvo dete i to ćerkicu kojoj se raduju više od svega.

Njih dvoje sa nestrpljenjem čekaju svoju mezimicu, a reklo bi se da su nikad emotivniji, sudeći prema objavama koje budući roditelji kače na socijalne mreže.

Ne zna se ko je srećniji, da li Aleks, da li Car, ali kako i ne bi bili, jer se trenutak ostvarenja u najvažnijoj životnoj ulozi bliži.

Aleks je sada podelila jedan jako emotivan snimak, na kom se može videti kako jedna žena na svojim grudima drži malenu, tek rođenu bebu i ljubi je, dok se dete smeje od sreće. U jednom momentu su žena i beba bile prislonjene obraz uz obraz, a od tog prizora nema slađeg.

Instagram,
Instagram,

Reklo bi se da je Aleks odmah zamislila sebe na mestu ove devojke, ali još samo malo i svi snovi će postati stvarnost.