Home Zanimljivosti POTRESAN INTERVJU: Bebičina majka progovorila i otkrila šta su sve Kulićevi radili...

POTRESAN INTERVJU: Bebičina majka progovorila i otkrila šta su sve Kulićevi radili njenom sinu…

1061
0
Nenad Macanovic, Miljana Kulic,
Nenad Macanovic, Miljana Kulic,

Bebičina majka progovorila i otkrila šta su sve Kulićevi radili njenom sinu…

Ovo niko nije znao!

Slavica Macanović, majka Nenada Macanovića Bebice, nije želela da se oglašava za medije dok je on bio dečko Miljane Kulić.

Ipak, sada kada je Bebica sa njom raskinuo i kada ratuju žestokim rečima, odlučila je da javno podrži svog sina u borbi protiv Kulićevih.

Ona je u intervju istakla da se Bebica iz Niša vratio go i bos:

– Treba Kulići da se zapitaju zašto je sada takav! Da bi on došao kući od njih, pomogao nam je jedan čovek, Miljana vrlo dobro zna šta su oni radili, ja neću reći ništa. Meni je najbitnije da je dete došlo kući, a njima neka služi na čast. Još je i blag prema njima kakav treba da bude. Možete zamisliti kako je bilo, ako se kući od njih vratio u onome u čemu je bio u tom trenutku, farmerkama i majici. Nikada se nije vratio po stvari, niti bi, od njih se vratio go i bos. Ipak, drago mi je što je Miljana priznala da Nenad nije bio tamo zbog para, jer je on isuviše imao da bi otišao zbog toga – počinje priču Slavica za Pink.rs.

– Nenad je tamo otišao jer se stvarno zaljubio u nju, a uslov da se vrati kod nas bio je da se vrati sam. Nije hteo zbog nje, zato je ostao, a ne njihove priče, zbog ovoga, onoga. Samostalan je i samostalno radi od 2014. godine, nije vezan ni za mamu, ni za tatu. Samostalno je uvek zarađivao i privređivao, odvojio se sa svojom firmom 2014. godine i zatvorio je firmu kada je upoznao Miljanu i otišao za njom. Desilo se šta se desilo, najbitnije je da je dete došlo kući – kaže ona.

Na pitanje kako komentariše spekulacije da su mu Kulićke bacile crnu magiju, o čemu je i sam Nenad pričao u “Eliti”, Nenadova majka kaže:

– Nisu to ni gluposti, ni bapske priče. Bio je omađijan! Ne bismo ništa krenuli, da jedan čovek nije došao do telefona moje ćerke i rekao: “Ljudi, pomozite čoveku”. Kada pogledam, vidim, čovek traži pomoć, jer ono nije bio Nenad – on je društven, pun humora, inteligentan, vredan, nema šta ne zna. Uputio nas je taj čovek gde da mu pomognemo, mi smo otišli i taj čovek je promašio za dvadesetak dana… Kada nas je Nenad nazvao i rekao: “Dođite po mene”. Taj čovek je uradio šta je uradio, rekao je da ga dve osobe vuku za nos, da će on, kada dođe sebi, doći kući, tako je i bilo – kaže majka.

Previous articleSLOMILA SE ZBOG VESTI: Miljana Kulić u suzama zbog roditelja – Tolika surovost je neshvatljiva…
Next articleNAJLEPŠA MU JE OD SVIH: Kod Janjuša i Aneli sve puca od strasti – Konačno joj sve priznao… (VIDEO)