Home Zanimljivosti SLOMILA SE ZBOG VESTI: Miljana Kulić u suzama zbog roditelja – Tolika...

SLOMILA SE ZBOG VESTI: Miljana Kulić u suzama zbog roditelja – Tolika surovost je neshvatljiva…

762
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Nije mogla da veruje…

Miljana Kulić je dočekala da opet bude glavna tema Elite nakon što je u kuću ušao njen bivši dečko Lazar Čolić Zola.

Ona se na satanku slomila, ali ne zbog Zole, već zbog Bebice. Ona tvrdi da ju je Macanović izdao i da više nikada neće nikome da veruje i na taj način zaboravila koliko ga je u prošloj sezoni ponižavala i varala sa istim tim Zolom.

Ona se rasplakala jer ne može da podnese što Bebica toliko vređa njene roditelje a živeli su svi zajedno. Tolika njegova surovost joj je u potpunosti neshvatljiva.

– Je l’ te bole Zoline reči? – pitala je Ivana

– Apsolutno ne – rekla je Miljana.

– A šta te boli? – pitala je Ivana.

Tu se Miljana slomila i počela da plače.

– Plačem jer smatram da moji roditelji nisu zaslužili da ih dotični vređa i onako omalovažava moju porodicu. Ja ne znam sa kim sam bila, posle njega ne mogu apsolutno nikome da verujem. Neshvatljivo mi je da me nije prošle sezone ostavio, da je živeo sa nama, da je 24 sata provodio sa mnom i odjednom preko noći Instagram, TikTok, ja u Hurgadi. U čudu sam i mislim da nikad neću saznati istinu. Nikad neću reći, ostajem pri stavu da je bio idealan prema meni do poslednjeg dana. Smatram da sam kriva i da treba ovako da mi se vrati, ali isto tako ne shvatam što me tada nije ostavio i nikada mi neće biti jasno. Otkako je Nenad otišao ja sam mesec dana išla kod psihoterapeuta da mi objasni kako čovek može tako da se promeni. Što se Zole tiče to je pakao bio, toksična veza u kojoj sam 130 kilograma imala. Najslađe je zabranjeno voće, ja sebe u životu ne vidim više sebe pored njega – rekla je Miljana.

Previous articleODVRATNO I PONIŽAVAJUĆE: Sa Bebičinim dostojanstvom obrisan pod kao starim džogerom… (VIDEO)
Next articlePOTRESAN INTERVJU: Bebičina majka progovorila i otkrila šta su sve Kulićevi radili njenom sinu…