Home Zanimljivosti NJEGOVA IZABRANICA KONAČNO OTKRILA INFORMACIJE: Evo kada Dejan Dragojević staje na ludi...

NJEGOVA IZABRANICA KONAČNO OTKRILA INFORMACIJE: Evo kada Dejan Dragojević staje na ludi kamen…

562
0
Dejan Dragojevic, Jovana Stojanović,
Dejan Dragojevic, Jovana Stojanović,

Izašlo na videlo…

Bivši rijaliti učesnik i pobednik pete sezone “Zadruge”, Dejan Dragojević, ne krije da uživa u vezi sa svojom izabranicom Jovanom Stojanović.

Njih dvoje su već nekoliko meseci u vezi, a neretko dele i svoje emotivne trenutke na društvenim mrežama.

Počeli su da snimaju zajedno za Jutjub, a to im očigledno dobro ide s obzirom na podršku koju dobijaju sa svih strana.

Ovaj put njegova lepša polovina odlučila je da stane ispred kamere i odgovori na pitanja svojih pratilaca sa Instagrama.

Jedno od pitanja bilo je kada planira da se uda za Dejana.

– Pa ne znam, mislim da to ne zavisi samo od mene, tako da kad se budem udala to ćete svi znati. Živim u Novom Sadu kod Dejana i pravićemo našu kuću. Ne treba žuriti ni za čim, on me voli kao i ja njega, kad se desi – desiće se – rekla je Jovana.

Jovana se dotakla i toga da li je promenila veru zbog svog partnera.

– Nisam prešla u islam i evo da razrešimo tu temu. Nema potrebe da me pitate jesam li prešla, ja sam neko ko se drži svoje vere. To što je on prešao u tu veru ne znači da moram i ja – rekla je Jovana.

Podsetimo, Dejan je bio pet godina u braku sa Dalilom Dragojević koja ga je prevarila u rijalitiju sa Filipom Carem. Njih dvoje imali su veoma turbulentan razvod koji se okončao po njihovom izlasku iz rijalitija.

Previous article“ZA OSAM DANA SAM SKINULA 8 KILOGRAMA”: Voditeljka otkrila šta radi da bi imala ovako vitku liniju… (VIDEO)
Next articleSLIKA GOVORI VIŠE OD HILJADU RIJEČI: Isplivala fotografija Zvezdana Slavnića – Ovakvog ga nikad niste videli…