Home Zanimljivosti SLIKA GOVORI VIŠE OD HILJADU RIJEČI: Isplivala fotografija Zvezdana Slavnića – Ovakvog...

SLIKA GOVORI VIŠE OD HILJADU RIJEČI: Isplivala fotografija Zvezdana Slavnića – Ovakvog ga nikad niste videli…

648
0
Zvezdan Slavnic,
Zvezdan Slavnic,

Prvi put objavio…

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić važio je za jednoj od najvećih zavodnika Zadruge 6, pa su se tako zadrugarke u jednom momentu otimale za njega, a na kraju ga je osvojila Anđela Đuričić, sa kojom je raskinuo nedugo nakon završetka rijalitija.

Slavnić je javnosti postao poznat kao bivši dečko Ksenije Pajčin, a o njihovoj vezi se i dan danas govori.

Zvezdan je poprilično aktivan na društvenim mrežama, gde komunicira sa fanovima, a sada je na njegovom Instagram profilu osvanula nikad viđena fotografija Zvezdana iz mladosti.

Mlad Slavnić je tada pozirao nasmejan, pokazujući srednji prst, a čini se da ova fotografija Zvezdanu budi lepe uspomene, pa ju je podelio sa pratiocima na Instagramu.

Instagram,
Instagram,

Podsećanja radi, Zvezdan je nedavno gostovao u emisiji “Kralj elite” sa Osmanom Karićem gde je po prvi put progovorio o aktuelnim temama, ali i dešavanjima van rijalitija.

– Ponosan sam na sebe u zadnjih pet meseci jer nisam ušao u kladionicu i nisam seo za rulet. Meni se to dogodilo u hodu i ponosan sam što sam osetio tlo pod nogama. Znači mi moj odnos sa Sarom, mislim da i nije trebalo da se pogoršava – rekao je Zvezdan.

– Nadam se da imaš veliku podršku ćerkem drago mi je da si se smirio. Shvatam te u potpunosti, moraš da živiš za svoju ćerku – rekao je Osman.

– Samo kažem da je to neki vid zavisnosti, velika je to stvar, a u hodu sam to uradio. Ne pravim više probleme – rekao je Zvezdan.

– Želim ti da se ostvariš u svemu i da imaš još jedno dete – rekao je Osman.

Po svemu sudeći Slavnić je sada pronašao svoj mir i uživa u porodičnim vrednostima.

Previous articleNJEGOVA IZABRANICA KONAČNO OTKRILA INFORMACIJE: Evo kada Dejan Dragojević staje na ludi kamen…
Next article“ZA POVRATNIKE NEMA IZBORA”: Milan progovorio o uslovima koje je morao da prihvati pri povratku… (VIDEO)