Home Zanimljivosti SNIMLJEN RAZGOVOR SA PRODUKCIJOM – POSTIGNUT DOGOVOR: “Nećeš biti kažnjena” – Skovala...

SNIMLJEN RAZGOVOR SA PRODUKCIJOM – POSTIGNUT DOGOVOR: “Nećeš biti kažnjena” – Skovala tajni plan… (VIDEO)

600
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Želi da osvoji njegovo srce…

Aneli Ahmić već nedeljama unazad pati što Marko Janjušević Janjuš neće da ozvaniči vezu sa njom. Njih dvoje su nerazdvojni i mnogi primećuju da se među njima rodilo nešto više od prijateljstva.

Aneli je sada otišla u Rajski vrt kako bi tražila pomoć od drveta mudrosti. Kamera je snimila njen razgovor sa članom produkcije koji predstavlja drvence. Sklopili su dogovor i drvo mudrosti je rešilo da joj pomogne u odnosu sa Janjušem.

– Drvence jesi li tu? Danas sam te trađila nekoliko puta. Ja sam Janjušu danas rekla da ja izlazim za 15 dana jer sam ga testirala, na šta je on imao jako čudnu reakciju. Video si sada scenu, naljutio se na Uroša. Ja ima tajni plan da mi pomogneš da sve ostane tako kako sam rekla, a ti da mi obezbediš frizuru i nokte. A ja imam plan da ja Janjuša osvojim do tog datuma – rekla je Aneli.

– To će biti moja i tvoja tajna. Ti možeš pričati šta želiš, a ja ću organizovati da te sakrijem negde – reklo je Drvo.

– Meni treba vreme. Mogu li ja pričati po kući da ja idem do tog datuma? – pitala je Aneli.

– Nećeš biti kažnjena – reklo je Drvo.

– On se boji da mi neko ne napuni glavu napolju i krenuo je da pokazuje emocije. Volela bih da kada ja kao izađem gledam njegovu reakciju. Ovo je baš težak zadatak, da li bi mi omogućio da dobijem frizuri i nokte pre toga, da budem lepa – rekla je Aneli.

– Pošto sam obećao da ću da ti pomognem, u nedelju imaš besplatan tretman – reklo je Drvo.

Detaljnije pogledajte u nastavku: