Home Zanimljivosti ANELI AHMIĆ PRIJAVLJENA POLICIJI: Nikad nisu bile u dobrim odnosima – Brojne...

ANELI AHMIĆ PRIJAVLJENA POLICIJI: Nikad nisu bile u dobrim odnosima – Brojne tvrdnje na račun Asmina… (VIDEO)

336
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Nisu bile u dobrim odnosima…

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” pokrenute su goruće teme u Beloj kući. Darko Tanasijević čitao je pitanja zadrugarima, a jedno je bilo upućeno Aneli Ahmić.

Ona je iznela niz optužbi na račun porodice njenog bivšeg partnera, Asmina Durdžića. Optužila je Asminovu sestru da je stalno švrljala i varala svog muža. Prisetila se situacije kada je ona prijavila policiji nakon jedne situacije u kući Asminovog oca.

– Da li je istina da je Asmina porodica prijavljivala? – glasilo je pitanje.

– Asminova sestra je stalno švrljala, a ćerku je vodila sa sobom u bioskop, kako bi je pokrivala. Zbog toga se muž rastao od nje. Asmin je uvek je znao kakva je njegova sestra, zato ju je nazivao svakavim rečima. Kad sam imala sedamnaest godina, moj stariji brat mi nije dao da se ja vozikam na motoru, pazili su s kim se družim. Asmin i njegov brat su znali šta im sesta radi, čak je i zatrudnela sa nekim izbacivačem. Ona se spetljala sa nekim zubarom, stavljala je hijaluron u usta, a Asmin je shvatio da ga sestra bruka. Čula sam u kući neku viku, a on je nju tad verbalno napao zbog svega što radi. Ona je mene čak pitala za savet, kako sa mnom, tako i sa partnerkom njegovog drugog brata, a znala je da ja neću prenositi. Međutim, on je čuo da se mi nešto pričamo. Ona mi je rekla da taj neki njen, želi da bude dominantna, a ja sam rekla da sam ja kao žena domnantna, da volim da sam jasna, glasna i da me razume svako. Ona nije mislila na tu dominantnost, a ja to nisam razumela, ona je mislila na to da ga tuče tokom odnosa, a meni je to van svake pameti. Ona je htela da čuje savet od mene, a ja sam ostala u šoku. Kunem se da ja to nisam njemu prenela, nego je on čuo da smo šaputale – rekla je Aneli i dodala:

– Nakon toga, ja sam čula svađu dole, a ona je njemu ugasila cigaru u ruku, a on je nju uhvatio za vrat. Njegov otac je tad izbacio Asmina, Noru i mene iz kuće. Jutro nakon toga je nama policija pokucala na vrata, kako bi nam rekli da nas je njegova sestra prijavila kako smo zapustli dete i da ono ne živi u normalnim uslovima. Kad su videle da živimo više nego u pristojnim uslovima, one nisu htele ni da uđu, čak ni Noru nisu htele da bude, kako bi je videle. One su poljubile Noru i rekle da nas je njegova sestra prijavila. Prijavila je i mene kad sam se vraćala iz Dubrovnika da nemam vozačku, a ona prva nema vozačku. Proveravali su me, a ja vozačku imam – rekla je Aneli.

– Ti nemaš obzira. Drago mi je što se Janjuš distancirao od tebe – kazao je Lakić.

– Ako joj je slala policiju na vrata, i treba da bude takva. Aneli, podržavam te – dodala je Marija.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Previous articleDNO DNA – JANJUŠ PORUČIO DA ŽELI RAZVOD OD SUPRUGE: Saznao šta se desilo napolju… (VIDEO)
Next articleJANJUŠEVA SUPRUGA POSLALA POKLON ANELI AHMIĆ: Javno ponizila svog muža – Najbolja scena ikada… (VIDEO)