Home Zanimljivosti DNO DNA – JANJUŠ PORUČIO DA ŽELI RAZVOD OD SUPRUGE: Saznao šta...

DNO DNA – JANJUŠ PORUČIO DA ŽELI RAZVOD OD SUPRUGE: Saznao šta se desilo napolju… (VIDEO)

3155
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Gledaoci ga osuđuju zbog uvreda upućenih supruzi koja mu je toliko praštala…

Marko Janjušević Janjuš se tokom letnje pauze i svog učešća u “Eliti” kleo da ne može više bez svoje žene Ene Janjušević i da je završio sa varanjem svoje venčane supruge sa kojom ima ćerku Krunu. Ipak, njegovo ponašanje u Eliiti je dosta iznendilo pošto se vrlo zbližio sa Aneli Ahmić.

Ena, koja nije nikada želela da istupi u javnost čak i u trenutku dok je Janjuš javno varao sa Majom Marinković, zbog čega je dobila velike simpatije javnosti. Ona se nije oglašavala ni ove sezone. Ipak, Janjuš ju je sada javno izvređao nazivajući je kretenom i debilom od žene što je izazvalo opravdani bes među gledaocima.

Naime, u Elitu su Janjušu stigle kese sa zimskim stvarima koje je u najgledaniji rijaliti poslala Ena.

On je počeo da vadi jakne i onda je počeo da se nervira jer jakne nisu bile oprane.

– Kuku, majko, mogla je da opere ove jakne a ne da se ku**i po Parizu. Znači ne može to, sad bih joj uzeo let iz Pariza nazad. To je metla, pogledaj kako je spakovano sve to, preko one stvari – nervirao se Janjuš

– Stvari se pretresaju kada se donesu, možda je ona spakovala lepo, ali prilikom pretresa se ispreturalo – podsetila ga je Miona.

– Ne zanima me. Opet ću se razvesti, neka jede g…. – bio je surov Janjuš.

– Ta žena nije normalna. Znači ne mogu da se nerviram. Jedino što valja što mi je uzela je ova trenerka – rekao je on.

A onda kada je vidoe trenerku bolje, još jače se iznervirao:

– Jaoj, pa ona mi je uzela broj XL? Bože, Bože, kao da sam školarac. Ja ne mogu u ovo da stanem. Kakav kreten od žene. Da li je moguće da mi je žena uzela XL? Pogledaj! Tebra šta mi žena radi. I posle kažu imaj ženu, ma imaj ku***. Nikog neću više da imam. Kakav kreten od žene. Mila majko, kreten od žene. Pukao sam 2000 evra da ide u pariz, a ona mi ovako vraća.

Detaljnije u nastavku KLIKOM NA OVAJ LINK!

Previous articleMILJANA PLAČE KAO KIŠA: Izmislio da žena ima ono najgore – U njoj je video utehu i spas… (VIDEO)
Next articleANELI AHMIĆ PRIJAVLJENA POLICIJI: Nikad nisu bile u dobrim odnosima – Brojne tvrdnje na račun Asmina… (VIDEO)