Home Zanimljivosti JANJUŠEVA SUPRUGA POSLALA POKLON ANELI AHMIĆ: Javno ponizila svog muža – Najbolja...

JANJUŠEVA SUPRUGA POSLALA POKLON ANELI AHMIĆ: Javno ponizila svog muža – Najbolja scena ikada… (VIDEO)

505
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Ona je objasnila šta se desilo…

Marko Janjušević Janjuš se veoma iznervirao kada su mu stigle zimske stvari. Naime, njemu je supruga Ena Janjušević poslala jaknu i novu trenerku, ali se bivši košarkaš iznervirao jer jakne nisu bile oprane, a nova trenerka je bila XL veličine što je broj u koji Janjuš ne može da stane.

On je tom prilikom nazvao svoju suprugu kretenom, debilom i metlom, a čak je u besu rekao da je spreman da se opet razvede. Ipak, mnogi misle da trenerka i nije namenjena njemu, nego da ju je Ena poslala Aneli Ahmić.

Njega je toliko bes držao da je pljuvanje po svojoj ženi nastavio da čini i kada je izašao iz sobe rihaba i došao u dnevnu sobu.

On se u njoj otvoreno žalio na suprugu Marku Đedoviću i Nenadu Macanoviću Bebici.

– Nije oprala jakne. samo ću onako da ih stavim u džak i da joj ih stavim u radionicu. Nijednu ne oblačim – rekao je Janjuš

– Što? – pitao je Đedović.

– Svaka je prljava. Stajale su na tavanu, rekla je da će ih oprati. Zna da gleda kartu za Pariz. A kupila mi je trenerku XL u koju ne mogu da stanem – kaže on.

Snežana Jovičić se u tom trenutku uključila koja je čula šta se desilo.

– Janjuše, ona ti je poslala manju trenerku da može i Aneli da obuče, da joj stoji – rekla je Snežana koja smatra da je Ena poslala trenerku kao poklon.

– Jaoj, ozbiljno? Stvarno? – bio je besan Janjuš.

– Da može i ona da nosi tvoje duksarice, da joj lepo staje i da joj ne landaraju, a svakako može da ih nosi i Uroš – smatra Jovana.

Po grupama se odmah povela diskusija da je Ena, zaista psolala trenerku sa malim brojem njenoj suparnici kako bi iznervirala Janjuša. Da li je to istina, saznaćemo ako Ena bude olučila da se oglasi.

Detaljnije u nastavku KLIKOM NA OVAJ LINK!

Previous articleANELI AHMIĆ PRIJAVLJENA POLICIJI: Nikad nisu bile u dobrim odnosima – Brojne tvrdnje na račun Asmina… (VIDEO)
Next articleKAČAVENDI STIGLA PORUKA OD POBEDNICE ZADRUGE: Brutalno izvređana – Voditelj javno pročitao… (VIDEO)