Home Zanimljivosti MILJANA PRIZNALA ZBOG ČEGA SE RASULA NA KOMADE: Zola nikad iskrenije –...

MILJANA PRIZNALA ZBOG ČEGA SE RASULA NA KOMADE: Zola nikad iskrenije – Istina izašla na videlo… (VIDEO)

3187
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Istina je izašla na videlo…

U “Eliti” za vreme emisije “Pitanja gledalaca” voditelj Darko Tanasijević postavljao je zadrugarima pitanja, a na redu je bila i Miljana Kulić.

Ona je priznala zbog čega se rasula na komade od plakanja prethodnih dana, a onda se u njeno obraćanje umešao i Lazar Čolić Zola.

– Zašto plačeš zbog Bebice, baš sada kada je Zola ušao? – glaslo je pitanje.

– Ne plačem zbog njega. Nikakve veze nema sa njim. Zbog čega bih ja plakala, ne interesuje me u žvotu više. Ne kažem da me ne bi interesovao da me nije pljuvao, ali posle toga i svega što je izgovorio o mojoj porodici, apsolutno me ne zanma. Jedino bi neku bolesnicu zanimao takav čovek – započela je Miljana.

– Mene boli jer sam sa Zolom znala na čemu sam, da je budala koju zanima sve, samo ne normalan odnos. Misterija su mi ljudi kao što je Bebica. Rekao je da me nije poznavao pre veze, bio je idealan prema meni, brinuo o mom sinu, a onda se sad sve preokrenulo. Sad gleda da pomogne Ivanu Marinkovću da preuzme starateljstvo, ja ne mogu da verujem da se ovo dešava. Darko, ja sam plakala i pre mesec dana. Meni su stizala pitanja u vezi toga, ali gledaoci neka misle da plačem zbog – odgovorila je Miljana.

– Razumem Miljanu, ja nisam osetio ništa negativno s Miljanine strane od momenta kad sam ušao u ”Elitu”. Mislim da ne plače zbog mene – kazao je Zola.

– Isključivo plače zbog Zole. Mene ne zanima da li plače, ili ne. Stvarno me se ne tiče to – dodao je Bebica.

– Ja samo moram da kažem da sam primetila da se Slađana distancirala od mene od momenta kada je Zola došao. Ne znam zbog čega to sad radi – kazala je Miljana.

– Ja sam mislila da ti mene izbegavaš. Nisam čula da me je dozivala, ja smatram da se ona ponaša kao da ja ne postojim – dodala je Slađa.

– Meni nije jasno što Zola govori da Miljana plače zbog Bebce, a Bebica da plače zbog Zole? Zbog čega su oni bili sa njom, ako misle da je volela ovog drugog? – upitao je Mića.

– Ja moram da budem iskren. Slagao sam maločas, mislim da plače zbog mene – rekao je Zola.

– Miljana mi je priznala da ne može da veruje kako se Bebica ponaša prema njoj. Ja mislim da je tu dosta i Zola uticao na njene suze, jer je ugledaa ponovo nekog, s kim je bila par godina. Ne bi bilo prirodno da se ponaša kao da je to neki stranac, kog ne poznaje – rekao je Đedović

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku:

Previous articleNEVEROVATNA INFORMACIJA: Svi je znaju kao Maju Marinković – Ovo je njeno pravo ime…
Next articleIPAK SU BILI ZAJEDNO: Janjuš ustao i progovorio o Milici – Istina zatresla zidove rijalitija… (VIDEO)