Home Zanimljivosti OSULI PALJBU PO STANIJI I ASMINU – RASKRINKAVANJE PRED MILIONIMA: “Vozi se...

OSULI PALJBU PO STANIJI I ASMINU – RASKRINKAVANJE PRED MILIONIMA: “Vozi se u iznajmljenom automobilu…” (VIDEO)

207
0
Stanija Dobrojevic, Asmin Durdzic,
Stanija Dobrojevic, Asmin Durdzic,

Prokomentarisali su Asmina i njegov odos sa Stanijom…

Za vreme emisije “Pitanja gledalaca” Darko Tanasijević razgovarao je sa rijaliti učesnicima o Asminu Durdžiću koji su komentarisali da je zanemario život deteta zbog života sa Stanijom Dobrojević.

– Meni su smešni likovi koji rentaju koja, a još su mi smešnije devojke koje ih jure. Jeftino se prodaju. Lažan život – rekao je Ša.

Zadrugari su osuli paljbu po Asminu i Staniji i nisu štedeli na rečima:

– Da li se zapitaš, ako se toliko brine o tome, da li se on pita ko mu hrani dete? – upitao je voditelj.

– Želi da se takmiči sa Aneli – dodao je Ša.

– Ja samo moram da kažem da sam ja rekla da je prevarant, ali ga nikad nisam vređala da je ružan, kad su ga svi ovde vređali da je nakaza i glavonja – kazala je Aneli.

– Stanija je jeftina starleta, a mislila sam da se ponaša zrelije. Vozi se u iznajmljenom automobilu, presmešno je sve što radi. Ona se ponaša kao dro*fulja. Asmin se skandalozno ponaša prema detetu. Ako je prema sinu loš, neće ni prema Nori biti bolji. Aneli neka se zahvali Bogu jer nema četvoro dece sa njim. Ima jednog anđela, neka bude srećna time, bogata je žena, jer ima dete. Stanija se srozala. S Markom Markovićem je bila samo zbog slikanja – kazala je Miljana.

– Dobro je jer je izložen javno krtikama. On je jedan bednik, koji se pravi da je pravi mangup. Mislim da nije iživljen. Ša je obezbedio ženu s kojom je bio u braku, a kasnije i devojku s kojom je bio par meseci. To je muškarac, a kamoli kad sa nekim imate dete, to ne treba da se dovodi u pitanje – kazao je Mića.

Detaljnije pogleajte na video klipu u nastavku:

Previous articleZOLA KRIŠOM URADIO MILJANI NEOČEKIVANO: Njena reakcija šokirala sve u Beloj Kući… (VIDEO)
Next articleDARKO PROČITAO DA MAJA MARINKOVIĆ ULAZI U ZADRUGU: Svi zanemeli – Janjuš odmah skočio na noge… (VIDEO)